Πώς να κάνεις το άρωμά σου να κρατήσει όλη μέρα

06.07.2020
Πώς να κάνεις το άρωμά σου να κρατήσει όλη μέρα
Πώς να το κάνεις να διαρκέσει όλη μέρα χωρίς να σπαταλήσεις μεγάλη ποσότητα

Πολλές απο εμάς λατρεύουμε τα αρώματα, έχουμε ξεχωρίσει τα διαχρονικά αγαπημένα μας και πολλές φορές αναζητούμε το νέο μας...έρωτα όταν κυκλοφορούν νέοι συνδυασμοί με τις αγαπημένες μας νότες.

Δες και αυτό: Καλλυντικά με άρωμα: Απόλαυση ή κίνδυνος;

Παρ'όλα αυτά, κάνουμε συχνά το λάθος να σπαταλάμε μεγάλη ποσότητα αρώματος προσπαθώντας να εξασφαλίσουμε πως το άρωμα μας θα διαρκέσει όλη μέρα, με αποτέλεσμα η μυρωδιά που μας συνοδεύει να είναι βαριά και ενοχλητική για όσους βρίσκονται κοντά μας.

Για να αποφύγεις λοιπόν αυτήν την παγίδα αλλά να μυρίζεις καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, ακολούθησε παρακάτω tips:

- Ψεκάσου με το άρωμα σου μόλις βγεις από το μπάνιο. Είναι η ιδανική στιγμή για να το φορέσεις, αφού η υγρασία βοηθά το άρωμα να σταθεροποιηθεί και να κρατήσει για περισσότερη ώρα.

- Εφάρμοσε μια κρέμα σώματος με το ίδιο άρωμα από την ίδια σειρά και εταιρεία, και στη συνέχεια ψέκασε το άρωμα. Η κρέμα σώματος βοηθάει το άρωμα να σταθεροποιηθεί και να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Αυτό το είδες; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την αποτρίχωση στο μουστάκι

- Ψέκασε τα σωστά σημεία, όπως τα σημεία των σφυγμών, το λαιμό και το πίσω μέρος των γονατών σου, γιατί αυτά εκπέμπουν περισσότερη θερμότητα με αποτέλεσμα το άρωμα να διαρκεί περισσότερο.