Το μακιγιάζ του Saint Laurent για τη σεζόν φθινόπωρο/Χειμώνας 2017-2018

02.03.2017
Μίνιμαλ και εκλεπτυσμένο. Το makeup look του Saint Laurent για τη συλλογή φθινόπωρο/χειμώνας 2017-2018 δίνει έμφαση στην φυσική ομορφιά της επιδερμίδας, των ματιών και των χειλιών.

Τέλεια επιδερμίδα με φυσικό αποτελέσματα που ακτινοβολεί υγεία. Αποτέλεσμα ενός μείγματος περιποίησης επιδερμίδας και foundation.

Ένα ανατρεπτικό μαύρο ίχνος στο βλέφαρο δίνει δύναμη και ένταση. Ένα αποτύπωμα που είναι από μόνο του μια ωδή στην ατομικότητα.

Μια ανατρεπτική στάση.

ΤΟ MAKEUP LOOK ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ:

  • ΒΑΣΗ

Ξεκινήστε την προετοιμασία της επιδερμίδας με ROUGE HUILE VOLUPTUEUSE και συνεχίστε με TOP SECRETS INSTANT MOISTURE GLOW και TOUCHE ÉCLAT BLUR PRIMER BASE DE TEINT FLUIDE για να επιτύχετε ένα εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα.

Για τέλεια επιδερμίδα, απλώστε TOUCHE ÉCLAT LE TEINT με τις άκρες των δακτύλων και TOUCHE ÉCLAT LE CUSHION στα σημεία όπου κρίνεται απαραίτητα.

  • ΧΕΙΛΗ

Εφαρμόστε ROUGE PUR COUTURE N°12, BLANC.

  • ΜΑΤΙΑ

Από την εξωτερική γωνία του ματιού σας προς τα μέσα εφαρμόστε MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS THE SHOCK. Το βλέμμα γίνεται πιο σοφιστικέ.

TIPS: Για να ολοκληρώσετε το look, εφαρμόστε TOUCHE ÉCLAT GLOW SHOT N°2 SUNSET στα ζυγωματικά και στο κόκκαλο της μύτης.

  • ΝΥΧΙΑ

LA LAQUE COUTURE N°24 ROSE ABSTRAIT

LA LAQUE COUTURE N°30 BASE AND TOP COAT

"Το κορίτσι YSL είναι περήφανη για τη θηλυκότητά της. Όμορφη και μοντέρνα. "

Makeup by Tom Pecheux, Global Beauty Director

Λεζάντα για το φωτογραφικό υλικό της Anja Rubik

Anja Rubik, Πρέσβειρα YSL Beauté για τα προϊόντα περιποίησης, makeup από τον Tom Pecheux, φωτογραφία από τα παρασκήνια”