Το νέο άρωμα STR8 HERO για τον καλό σου

03.03.2017
Το απόλυτο ανδρικό άρωμα STR8 παρουσιάζει το νέο STR8 HERO, που υπόσχεται να αναδείξει τον ήρωα που κρύβεις μέσα σου, κάνοντας κάθε μέρα μια πρόκληση για να ξεπεράσεις τα όρια σου, να αναδείξεις την ηρωική σου πλευρά και να πετύχεις τους στόχους σου.

Το STR8 HERO με σύνθημα Be the Hero you are σε καλεί να αναδείξεις το δυναμισμό σου, το θάρρος και το ελεύθερο πνεύμα σου σε κάθε ευκαιρία.

Το STR8 HERO δημιουργεί μια δυναμική ανδρική αύρα και ξυπνάει τις αισθήσεις χάρη στο σαγηνευτικό και εθιστικό του άρωμα: Στην κορυφή του αρώματος, βρίσκουμε νότες από περγαμόντο και γκρέιπφρουτ οι οποίες αναμειγνύονται με τη φρεσκάδα του βασιλικού. Η καρδιά του αρώματος, εμπεριέχει ένα αρωματικό μείγμα από βιολέτα και κακάο και νότες ίριδας ενώ στη βάση του υπάρχει το πατσουλί και το Vetiver και ξύλο Gaiac.

Για το STR8 ήρωας είναι και αυτός που κάθε μέρα προσπαθεί να ξεπερνάει όποιο εμπόδιο σταθεί στο δρόμο του και απολαμβάνει τη ζωή στο έπακρο παραμένοντας αληθινός στον εαυτό του και αποτελώντας έμπνευση για τους γύρω του.

Το STR8 HERO χαρακτηρίζεται για την εκλεπτυσμένη συσκευασία του, η οποία – με μεταλλικά και χρυσά στοιχεία – δίνει μια αυθεντική, αντρική αίσθηση κομψότητας αναβαθμίζοντας την κατηγορία αρωμάτων ευρείας κυκλοφορίας. Λανσάρεται σε άρωμα Eau De Toilette 50ml & 100ml, After Shave Lotion 100ml, Shower Gel 400ml και Αποσμητικό Spray 150ml που χαρίζει υπέροχο άρωμα όλη την ημέρα.

Το STR8 παράγεται και διανέμεται από τη ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε και διατίθεται στα Super Market και τα καταστήματα καλλυντικών.