Το νέο γυναικείο άρωμα Rose Extase Edt Sensuelle του οίκου Nina Ricci

05.02.2017
ΕΚΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΕΚΡΗΞΗ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ & ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ Από το 2015, ο οίκος Nina Ricci έχει ξεκινήσει το ταξίδι της αρωματικής σειράς L’Extase. Η σειρά L’Extase αγκαλιάζει τις κρυφές επιθυμίες & τα όνειρα των γυναικών. Με το καινούργιο γυναικείο άρωμα Rose Extase ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο γεννιέται, που μας πηγαίνει ένα βήμα ακόμα πιο βαθιά στον ερωτικό κόσμο του οίκου & των γυναικείων φαντασιώσεων. Ένα σαρκικό ταξίδι στην καρδιά των αισθήσεων..

Το άρωμα Rose Extase αποκαλύπτει τις νότες του σταδιακά: το τρέμουλο που προκαλεί το τριαντάφυλλο ακουμπώντας σαν μαγνήτης στο γυμνό δέρμα δημιουργεί την αλληλεπίδραση 2 αισθησιακών στοιχείων καταλήγοντας σε μία έκρηξη αισθήσεων.

Το νέο Eau de Toilette Sensuelle είναι όπως οι κυματισμοί της θάλασσας, μόνο που τώρα οι κυματισμοί είναι οι δονήσεις που προκαλεί το τριαντάφυλλο σαν αγγίζει το γυμνό δέρμα, παρατείνοντας ένα μαγικό ταξίδι: το γυμνό δέρμα τρεμάμενο στο άγγιγμα από τα πέταλα του τριαντάφυλλου φτάνει στην αποκορύφωση της γυναικείας επιθυμίας.

Μία έκρηξη, όταν η γυναικεία επιθυμία και οι αισθήσεις συναντιόνται σαν μία τεράστια ανάσα. Η τέλεια αρμονία των αρωμάτων & των συναισθημάτων.

Μία γοητευτική, τολμηρή στιγμή, μέσα από την αποθέωση των λουλουδιών, οδηγώντας μας στην απόλυτη έκσταση.

Rose Extase: κυρίαρχο στοιχείο το τριαντάφυλλο.

ΖΩΗΡΗ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ

Το γνωστό μοντέλο Laetitia Casta παρατείνει τη συνεργασία της με τον οίκο Nina Ricci, εκπροσωπώντας ακόμα ένα άρωμα της σειράς L’Extase. Η γύμνια της ομορφιάς της ενσαρκώνεται από το άρωμα Rose Extase. Προσδίδει στο άρωμα:

  • τον αισθησιασμό της, ένα συνδυασμό ειλικρίνειας & τόλμης

  • την ηδονική χάρη της που σου κόβει την ανάσα

  • την ελκυστική αύρα της, χωρίς τεχνάσματα

  • την ευχάριστη παρουσία της, με την οποία το βλέμμα μαγνητίζεται & χάνει τον προσανατολισμό του.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ

Η δημιουργία του καινούργιου αρώματος απορρέει από τη συνεργασία του αρωματοποιού Francis Kurkdjian με την Maïa Lernout, οι οποίοι δηλώνουν:

Το άρωμα Rose Extase είναι η ανθοφορία ενός ζωντανού, χυμώδους τριαντάφυλλου, ενισχυμένο από τον αισθησιασμό του musk.”

ΟΙ ΝΟΤΕΣ (Musky - Φρουτώδες - Λουλουδάτο)

Το άρωμα Rose Extase αντιπροσωπεύει την έντονη επαφή ανάμεσα στα ανθισμένα πέταλλα των τριαντάφυλλων με τα ζουμερά, ελάχιστα όξινα βατόμουρα οδηγώντας σε έναν ανεμοστρόβιλο αισθήσεων με τις νότες της αισθησιακής βανίλιας και του musk να τυλίγονται σαν σπιράλ γύρω από τις ξυλώδες ambery νότες.

Αυτές είναι οι νότες που αποτελούν το νέο Eau de Toilette Sensuelle.

ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ

Διατηρώντας το κομψό, Παρισιάνικο ύφος του οίκου Nina Ricci, το μπουκάλι Rose Extase εμπνέεται από το βραδυνό τσαντάκι τύπου clutch, το εμβληματικό αξεσουάρ του οίκου. Το μπουκάλι είναι σε ροζ-ανοιχτό πουδρέ χρώμα, με γυαλιστερό λείο τελείωμα ενώ η εμβληματική χρυσή πλακέτα του ιστορικού δρόμου του Παρισιού, ορόσημο του οίκου δεσπόζει στο κάτω μέρος του μπουκαλιού. Ένα μπουκάλι που ακτινοβολεί πληρότητα & ηρεμία μετά την έκσταση.

Rose Extase

Eau de Toilette Sensuelle Spray 80, 50 and 30ml