Η συλλογή the street and I για την Άνοιξη του 2017 του Yves Saint Laurent

03.02.2017
Όλοι γυρίζουν να την κοιτάξουν. Κάνει ότι δεν τους βλέπει. Συνεχίζει να περπατά· να περπατά ελεύθερα. Αδιαφορεί για τα πάντα εκτός από τη ζωντανή τέχνη γύρω της. Γκρι, μαύρο, λευκό, οι αποχρώσεις του δρόμου. Μια ροζ πινελιά, μια πορτοκαλί λάμψη, τα χρώματά της. Η τέχνη του γκράφιτι· η τέχνη της καρδιάς της. Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Σανγκάη. Το κέντρο της πόλης είναι μια παιδική χαρά, φτιαγμένη ειδικά για εκείνην. Οι δρόμοι είναι η μούσα της. Για την άνοιξη 2017, η YSL Beauty παρουσιάζει τη συλλογή μακιγιάζ The Street and I.

THE STREET AND I: ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΑ ΑΠΟ

ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

BABY DOLL KISS & BLUSH DUO STICK

Εμπνευσμένο από το Baby Doll Kiss & Blush Lip and Cheek, το νέο αυτό μέλος της οικογένειας έρχεται για να κλέψει την παράσταση. Το χρυσό καπάκι, διακοσμημένο με το χαρακτηριστικό σχέδιο του Cassandre, απογειώνει την έντονα φούξια θήκη, αποκαλύπτοντας ένα παραδεισένιο δίδυμο γεμάτο χρώμα για τα χείλη και τα μάγουλα.

Δύο χρώματα, παιχνιδιάρικα και αινιγματικά, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή συνδυαστικά, με τη μορφή ενός balm στέρεας μορφής που γλιστρά ανάλαφρα πάνω στα χείλη ή στα μάγουλα, ή και στα δύο. Με απαλό ματ αποτέλεσμα που θα χαρίσει ζωντάνια στα χείλη και τα μάγουλά σας. Ακαταμάχητο, δροσερό, είναι δυο φορές πιο διασκεδαστικό και προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες στυλ μακιγιάζ.

Έτσι, αλλιώς, και ξανά αλλιώς!

Οι αποχρώσεις:

N°1 from Marrakech to Paris – το πιο φωτεινό κοραλί, το πιο έντονο φούξια. N°3 from Cute to Devilish – ένα απαλό κοραλί, ένα ζεστό, πλούσιο πορτοκαλί. N°4 from Me to You – ένα υπέροχο απαλό τριανταφυλλί συνδυασμένο με ένα ρόδινο ροζ.

N°5 from Darling to Hottie – μια έκρηξη neon ροζ και ένα εκθαμβωτικό πορφυρό κόκκινο.

N°6 from Prude to Nude – ρόδινο nude που γίνεται ένα με το μόκα nude.

N°7 from Mild to Spicy – ένα βαθύ κόκκινο που μεταμορφώνεται σε καφέ- δαμασκηνί.

Η εφαρμογή:

Γρήγορα και εύκολα, το BABY DOLL KISS & BLUSH DUO STICK μπορεί να εφαρμοστεί με σχεδόν κάθε τρόπο, είτε θέλετε μια παιχνιδιάρικη έκρηξη χρώματος είτε ένα look πιο τολμηρό και πιο έντονο. Χρησιμοποιήστε το ένα χρώμα στα μάγουλά σας και το άλλο στο χείλη σας για να δημιουργήσετε αντίθεση, αλλά με αποχρώσεις της ίδιας χρωματικής οικογένειας. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε και τα δύο χρώματα στα μάγουλά σας, βάζοντας την πιο ανοιχτή απόχρωση πάνω από τα μήλα και την πιο σκούρα ακριβώς στο μήλα, και έπειτα αναμειγνύοντας με ένα πινέλο ή με τα δάχτυλά σας, ώστε το ένα χρώμα να «σβήνει» μέσα στο άλλο δίνοντας ζωντάνια στο πρόσωπό σας. Στα χείλη, απλώστε ένα από τα δύο χρώματα για ένα υπέροχο αποτέλεσμα, ή γίνετε τολμηρή και δημιουργήστε ένα δίχρωμο look.

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ – I HAVE A BLUSH ON YOU

Ένα μήνυμα από τους δρόμους της πόλης, μια φράση χαραγμένη, ξεχωρίζει σε λευκό και μαύρο: I HAVE A BLUSH ON YOU. Η κλασσική χρυσή θήκη, μια λάμψη από τα πεζοδρόμια της πόλης, με ένα πραγματικά πολύτιμο περιεχόμενο. Στο εσωτερικό, η αντανάκλαση της απόλυτης χαράς: μια πορτοκαλί έκρηξη γεμάτη χρώμα, το τέλειο ρουζ για νεανική, παιχνιδιάρικη επιδερμίδα. Και μαζί με όλα αυτά, η υπέροχη, ανάγλυφη υπογραφή YSL κοσμεί τη σύνθεση. Απλώστε το ρουζ και προσαρμόστε την ένταση του χρώματος· αποτέλεσμα διακριτικό ή αισθησιακό; Η επιλογή είναι δική σας!

ΓΙΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ «ΚΑΤΙ»

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ – KEEP AN EYE ON ME

Περικλείοντας τα χρώματα της τέχνης του δρόμου – από το γκρι μέχρι το ροζ και το πορτοκαλί της pop art – η θήκη της ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗΣ ΠΑΛΕΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ εντυπωσιάζει και ταυτόχρονα μαγνητίζει το βλέμμα. Στο εσωτερικό της, ένας συνδυασμός τολμηρών και διαφορετικών χρωμάτων που σχεδιάστηκαν για ναπροκαλέσουν τον καλλιτέχνη της πόλης. Ένα αστραφτερό απαλό ροζ για να δώσει λάμψη κάτω από τα φρύδια· ένα έντονο, «βιομηχανικό» γκρι για να χρησιμοποιηθεί ως liner ή για ένα τέλειο smoky eyes look· ένα εκρηκτικό πορτοκαλί και δύο ροζ για να σκορπίσουν φως στο νυχτερινό αστικό τοπίο. Όλα εκεί, στον δρόμο.

DESSIN DU REGARD ARTY DUO

Δύο νέες περιορισμένες εκδόσεις του εμβληματικού Dessin du Regard για να αναδείξουν την καλλιτέχνιδα που κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της. Ένα μολύβι, δύο χρώματα και ένα ευφυέστατο απλικατέρ για γραμμή πιο έντονη που θα τη σβήσετε και θα την αναμείξετε όπως εσείς θέλετε. Εφαρμόστε κάθε απόχρωση μόνη της ή μαζί με το ταίρι της· δημιουργήστε ένα έντονο, πλούσιο μονοχρωματικό αποτέλεσμα, ή επιλέξτε μια υπέροχη ροζ αρμονία συνδυασμένη με το τολμηρό «βιομηχανικό» ανθρακί.

Οι αποχρώσεις:

N°9 Pink Graffiti – ροζ-φούξια.

N°10 Orange Graffiti – πορτοκαλί-κεραμιδί.

DESSIN DU REGARD – N°8 BLANC ARTY

Ένα υπέροχο απαλό λευκό: το λευκό είναι το μυστικό όπλο των makeup artists, ένας τρόπος να κάνουν τα μάτια σας να φαίνονται πιο μεγάλα και το βλέμμα σας πιο τολμηρό, πιο φωτεινό, πιο γραφικό. Στο κατώφλι της άνοιξης, το Dessin du Regard N°8, Blanc Arty είναι το ιδανικό εργαλείο των απανταχού καλλιτεχνών με καμβά το πρόσωπό τους.

ΤΑ ΧΕΙΛΗ: ΕΝΑ ΦΙΛΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ

ROUGE VOLUPTÉ SHINE

Τέσσερις νέες ανοιξιάτικες αποχρώσεις εμπνευσμένες από τα ζωηρά, γραφικά χρώματα της πόλης, έρχονται να συμπληρώσουν την περίφημη συλλογή Rouge Volupté Shine. Κάντε το δικό σας fashion statement συνδυάζοντας τα χρώματα, ένα σε κάθε χείλος, ή απολαύστε όλη την ένταση ενός μόνο χρώματος.

Οι αποχρώσεις:

N°57 in Rouge Spencer – ένα έντονο και ζωηρό τριανταφυλλί-κόκκινο.

N°58 in Orange Tournon – ένα φλογερό, έντονο, εντυπωσιακό πορτοκαλί.

N°59 in Fuchsia Jumpsuit – ένα ακαταμάχητο ροζ, εμπνευσμένο από την pop art.

N°60 in Rose Marceau – μια κοραλί έκρηξη, δροσερή και σαγηνευτική.

GLOSS VOLUPTÉ

Αστραφτερή λάμψη σε δύο αποχρώσεις που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα, δίνοντας άλλη διάσταση στο look σας. Σαγηνευτικό και αισθησιακό στα χρώματα του φούξια και του πορτοκαλί. Δύο απόλυτα μοντέρνες αποχρώσεις που δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

Οι αποχρώσεις:

N°211 Acrylic Pink – ένα εκρηκτικό, εκθαμβωτικό φούξια.

N°212 in Orange Granite– ένα έντονο, ζωηρό, εντυπωσιακό πορτοκαλί.

Η ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ

LA LAQUE COUTURE: ΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Οι χρωματικές αντιθέσεις της πόλης ζωντανεύουν μέσα από αυτό το κόσμημα

περιορισμένης έκδοσης: ένα πορτοκαλί εμπνευσμένο από την τέχνη του δρόμου· και

μια υπέροχη παραλλαγή του γκρι της ασφάλτου, ένα χρώμα που το βλέπουμε

παντού γύρω μας αλλά σπάνια σε μια τόσο όμορφη εκδοχή. Αντικατοπτρίζουν

ιδανικά όλη τη ζωντάνια και την ένταση της πόλης. Χρησιμοποιήστε μόνο τη μία

απόχρωση σε όλα σας τα νύχια, ή συνδυάστε τες· ο καλλιτέχνης εδώ είστε εσείς.

Οι αποχρώσεις:

N°81 in Vandal Orange – η καλλιτεχνική πλευρά του πορτοκαλί.

N°82 in Asphalt Grey – μια κομψή εκδοχή του αστικού γκρι.

LA LAQUE COUTURE – N°80 BLANC ARTY

Η ΝΕΑ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΗΣ YSL BEAUTY

ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ STAZ LINDES

Μαγνητίζει όλα τα βλέμματα, κλέβει τις εντυπώσεις, κάνει αίσθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είναι εξαιρετικά ταλαντούχα στην κιθάρα και το μπάσο· η 24χρονη Staz Lindes από το Λος Άντζελες, μοντέλο και μουσικός της rock, επιλέχθηκε ως εκπρόσωπος Μακιγιάζ για την YSL Beauty.