Ένας χρόνος προσφοράς στον αγώνα κατά του AIDS!

31.03.2009
Λάμψη από celebrities στον αγώνα κατά του AIDS! Η Kiehl’s, η αγαπημένη μάρκα των celebrities στη Νέα Υόρκη, με ιστορία άνω των 150 ετών στο χώρο των φυτικών καλλυντικών φαρμακευτικής προέλευσης, χαρακτηρίζεται από την προσφορά έργου

Λάμψη από celebrities στον αγώνα κατά του AIDS!

Η Kiehl’s, η αγαπημένη μάρκα των celebrities στη Νέα Υόρκη, με ιστορία άνω των 150 ετών στο χώρο των φυτικών καλλυντικών φαρμακευτικής προέλευσης, χαρακτηρίζεται από την προσφορά έργου στις κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται. Στην Ελλάδα συνεργάζεται και στηρίζει ενεργά το έργο της Act Up Hellas, Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης που από το 1993 δραστηριοποιείται στο πεδίο του HIV/AIDS και των Σεξουαλικώς Μεταδιδομένων Νοσημάτων, των Μετακινούμενων Πληθυσμών, της καταπολέμησης του Τrafficking, των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και της Δημόσιας Υγείας. Με αφορμή, τόσο το κλείσιμο ενός έτους από την είσοδο της Kiehl’s στην Ελληνική αγορά, όσο και την εορτή του Πάσχα και τη διάθεση που δημιουργείται σε όλους μας να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας, η Kiehl’s αποφάσισε τα έσοδα από το σύνολο των πωλήσεων που θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 6 έως το Σάββατο 11 Απριλίου να προσφερθούν στην Act Up.

Ειδικότερα δε, την Πέμπτη 9 Απριλίου εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου ενώνουν τις δυνάμεις τους και μάχονται κατά του AIDS. O λόγος, για την Παναγιώτα Βλαντή, την Ελλη Κοκκίνου, το Γιώργο Σατσίδη τον Αλέξανδρο Παρθένη, τη Νόνη Δούνια, τον Αλέξανδρος Χριστόπουλο, τον Γιώργο Χρανιώτη και πολλοί άλλοι επώνυμοι, που θα βρίσκονται στο stand της Kiehl’s στο Hondos Center στο Κολωνάκι με στόχο την ενίσχυση του έργου της Act Up Συγκεκριμένα, το απόγευμα της 9ης Απριλίου, από τις 17:00 έως τις 21:00 οι αγαπημένοι καλλιτέχνες θα υποδυθούν το ρόλο του πωλητή προϊόντων Kiehl’s με στόχο την επίτευξη υψηλών πωλήσεων καθώς τα έσοδα θα προσφερθούν στην Act Up.

Λίγα λόγια για την Kiehl’s: Η Kiehl’s ξεκίνησε από ένα μικρό φαρμακείο στην περιοχή East Village της Νέας Υόρκης. Περισσότερα από 150 χρόνια μετά, η Kiehl’s, μία εταιρεία με πολύ μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των φυσικών καλλυντικών και με φιλοσοφία που επικεντρώνεται στη διάθεση άριστων ποιοτικά προϊόντων, στην προσφορά κοινωνικού έργου στις κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται και στη διατήρηση υψηλών προτύπων εξυπηρέτησης πελατών, εισήλθε στην ελληνική αγορά τον Απρίλιο του 2008, με shop-in-shop στο πολυκατάστημα Hondos Kolonaki στην Οδό Μέρλιν. Το νέο shop-in-shop Kiehl’s, προσφέρει στους επισκέπτες του περισσότερα από 220 φυσικά προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών, με φαρμακευτική προέλευση και άρωμα Νέας Υόρκης.