Τα φρύδια της Hailey Bieber είναι η απόλυτη beauty τάση - και πώς να την πετύχεις

19.07.2022
Τα φρύδια της Hailey Bieber είναι η απόλυτη beauty τάση - και πώς να την πετύχεις
Το μοντέλο εντυπωσιάζει με το clean beauty look της

Αν υπάρχει η τέλεια διαφήμιση για τη νέα μάρκα περιποίησης δέρματος, Rhode, αυτή είναι η ίδια η ιδρύτρια της εταιρείας, Hailey Bieber, η οποία έχει κάνει αποστολή της τελευταία να αναδείξει τη λάμψη της. Αλλά αν και σίγουρα είναι αξιοζήλευτο, δεν είναι μόνο το γυαλιστερό δέρμα της που τράβηξε την προσοχή μας στην τελευταία της selfie… ήταν και τα φρύδια της.

Κρέμα νυκτός προσώπου: Ποια να διαλέξετε ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας;

Χνουδωτά, γεμάτα και αυθεντικά, τα φρύδια της Bieber βουρτσίστηκαν με ένα αβίαστο αποτέλεσμα, με ίσως ελάχιστο διάφανο τζελ για να τα κρατήσει στη θέση τους. Και όπως αποδεικνύει το μοντέλο, λίγο απαλό lip gloss είναι ό,τι χρειάζεται για να ολοκληρώσεις το look.

Εκτός από ένα καλό τζελ φρυδιών, ένας εύκολος τρόπος για να αποκτήσεις φρύδια όπως αυτά είναι η πλαστικοποίηση φρυδιών. Μια γρήγορη περιποίηση 20 λεπτών, η οποία ουσιαστικά ισιώνει τις τρίχες των φρυδιών, καθιστώντας τις πιο απαλές και πιο εύπλαστες, η πλαστικοποίηση φρυδιών είναι μια εξαιρετική θεραπεία που μπορείς να δοκιμάσεις αν θέλεις έχεις το look αυτό για μεγαλύτερο διάστημα.