Jennifer Lopez: Η ρουτίνα προετοιμασίας πριν τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί

22.09.2021
Jennifer Lopez: Η ρουτίνα προετοιμασίας πριν τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί
Δες το σχετικό βίντεο

Η Jennifer Lopez ανήκει στην κατηγορία των A-list stars που πάντα καταφέρνουν να εντυπωσιάζουν σε events και βραβεία. Η εμφάνιση της λατίνας σταρ στο φετινό Met Gala του 2021 δεν αποτελεί εξαίρεση, με ένα look του Ralph Lauren εμπνευσμένο και μακιγιάζ που ταίριαξε στη συνολική της εικόνα.

Η Jennifer Aniston λανσάρει τα δικά της προϊόντα ομορφιάς

Η J.Lo μοιράστηκε λεπτομέρειες από την προετοιμασία της μέσω ενός video στο Instagram, η οποία περιλάμβανε έξι προϊόντα ομορφιάς. "Κανένα μυστικό δεν υπάρχει πίσω από αυτή τη λάμψη στο κόκκινο χαλί. Κάθε άψογο look ξεκινά με μία καλή βάση στην επιδερμίδα, γι αυτό και η Jennifer Lopez προετοιμάζει πάντα το δέρμα της με τα απαραίτητα από τη #JLoBeauty" αναφέρει η λεζάντα της ανάρτησης.

Πιο συγκεκριμένα, η ρουτίνα της star είναι η εξής: Σε καθαρή επιδερμίδα, απλώνει μία ενυδατική μάσκα προσώπου και έπειτα εφαρμόζει μία κρέμα ματιών γύρω από την περιοχή των ματιών της, με κατεύθυνση από την εσωτερική γωνία προς τα έξω. Στη συνέχεια εφαρμόζει ενυδατική κρέμα σε όλο το πρόσωπο και κάνει μασάζ για να τονώσει την κυκλοφορία του αίματος και να μειώσει το πρήξιμο.