Τα καλύτερα tips ομορφιάς για τον καύσωνα

26.06.2021
Τα καλύτερα tips ομορφιάς για τον καύσωνα
Τα μυστικά για τις υψηλές θερμοκρασίες

Με όσες ευχάριστες αναμνήσεις κι αν έχουμε συνδυάσει το καλοκαίρι, οι ανυπόφορα υψηλές θερμοκρασίες κάνουν την καθημερινότητα μας πιο δύσκολη, και πόσο μάλλον σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ μας.

Πώς να φαίνεσαι σα να γύρισες μόλις από ηλιόλουστες διακοπές (ακόμα και αν δε βγήκες από το σπίτι)

Παρακάτω θα βρεις τα καλύτερα tips ομορφιάς και περιποίησης για τις πιο καυτές ημέρες του καλοκαιριού:

Αγόρασε ένα καλό mist προσώπου
Τα mist προσώπου είναι πολύ βοηθητικά, ειδικά αν μπορείτε να βρεις ένα με επιπλέον καταπραϋντικά συστατικά όπως η αλόη. Ψέκασε, άφησε την υγρασία να εξατμιστεί από μόνη της και απολαύστε τη φρεσκάδα.

Βάλε τα προϊόντα σου στο ψυγείο
Τα προϊόντα του μακιγιάζ υποφέρουν κάτω από τον καυτό ήλιο ακριβώς όπως και εσύ. Το να διατηρείς την ενυδατική σου κρέμα, το καθαριστικό, το foundation, το concealer και τα λοιπά καλλυντικά στο ψυγείο θα διατηρήσεις τη διάρκεια ζωής τους, αλλά θα κάνει επίσης την εφαρμογή τους δροσερή και απολαυστική.

"Πάγωσε" το toner σου
Ρίξε το toner σου σε μια παγοθήκη και τοποθέτησε την στην κατάψυξη. Την επόμενη φορά που θα χρειαστείς τόνωση, σπάσε τους παγωμένους κύβους γραφίτη και τοποθέτησε τους στο πρόσωπο σου για απόλυτη αναζωογόνηση.

Κάνε ένα γρήγορο, ζεστό ντους
Σου ακούγεται περίεργο; Κι όμως, τα ζεστά ντους ενεργοποιούν τους μηχανισμούς ψύξης του σώματος, μειώνοντας τη θερμοκρασία του πυρήνα του σώματός. Έτσι, το να κάνεις ένα ζεστό ντους μπορεί στην πραγματικότητα να είναι καλύτερο από το κρύο, το οποίο θα ωθούσε το σώμα σου να αυξήσει την θερμοκρασία του σώματός για αντιστάθμιση.

Πώς να φαίνεσαι πιο ξεκούραστη μέσα σε λίγα λεπτά

Δοκίμασε μερικά εργαλεία κρυοθεραπείας
Η κρυοθεραπεία περιλαμβάνει την έκθεση σε θερμοκρασίες κατάψυξης για την ανακούφιση του μυϊκού πόνου και τη θεραπεία ορισμένων δερματικών παθήσεων. Παρόλο που το να πας σε έναν ειδικό θάλαμο κάθε φορά που οι υψηλές θερμοκρασίες σε κάνουν να υποφέρεις είναι δύσκολο, υπάρχουν πολλά προϊόντα που μπορείς να δοκιμάσεις. Αυτά τα εργαλεία μπορούν να διατηρηθούν στην κατάψυξη και να χρησιμοποιηθούν για μασάζ στο πρόσωπο.

Κράτησε την αλόη στο ψυγείο
Το αξιόπιστο αυτό συστατικό περιποίησης της επιδερμίδας είναι ζωτικής σημασίας για την καταπραϋνση της καταπονημένη επιδερμίδα και θα σε βοηθήσει αν δεν έχεις εφαρμόσει αρκετό αντηλιακό.

Αντικατάστησε την παχιά κρέμα σου με μια ενυδατική κρέμα σε μορφή τζελ
Τίποτα δεν κάνει το δέρμα να ιδρώνει γρήγορα σαν μια παχιά, βαριά κρέμα. Αν αυτό είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείς, αντικατάστησε το μια ελαφριά φόρμουλα τζελ. Αύξησε την αποτελεσματικότητα της διατηρώντας τη στο ψυγείο κατά τη διάρκεια της ημέρας.