Πώς να δείχνεις λαμπερή χωρίς μακιγιάζ

22.05.2020
Πώς να δείχνεις λαμπερή χωρίς μακιγιάζ
Τα tips που θα σε κάνουν να αφήσεις στην άκρη το foundation σου

Κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την καραντίνα, ένα από τα κομμάτια του εαυτού μας που αναδείχθηκε είναι η φυσική μας ομορφιά.

Δες και αυτό: Τα 10 πιο αποτελεσματικά μυστικά για να μειώσεις τις ρυτίδες

Με την επιστροφή στην πραγματικότητα και τη θερμοκρασία να ανεβαίνει, ίσως είναι η ιδανική ευκαιρία να αφήσεις το foundation σου στην άκρη και να δείξεις τον πιο "ελεύθερο" εαυτό σου. Δες παρακάτω πώς μπορείς να δείχνεις λαμπερή και όμορφη χωρίς μακιγιάζ:

Περιποίηση επιδερμίδας
Ο συστηματικός καθαρισμός, η εφαρμογή ορού και ενυδατικής κρέμας και αντηλιακού και η εβδομαδιαία απολέπιση είναι ένας πολύ καλός τρόπος να βοηθήσεις το δέρμα σου να φτάσει την καλύτερη εκδοχή του και εσύ να αισθάνεσαι πιο άνετα χωρίς να φοράς μακιγιάζ.

Φυσικά φρύδια

Ξέχνα για λίγο καιρό το τσιμπιδάκι και άφησε τα φρύδια σου να μεγαλώσουν και να πυκνώσουν. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις ένα θρεπτικό έλαιο και να τα χτενίζεις ανοδικά για πιο ξεκούραστη όψη.

Λάμψη

Ένας καλός τρόπος να αποκτήσεις λάμψη μακριά από highlighters, είναι να χρησιμοποιείς προϊόντα περιποίησης με dewy φινίρισμα.

Αυτό το είδες; 3 συνταγές για DIY απολέπιση προσώπου με φυσικά προϊόντα

Καμπυλωτές βλεφαρίδες

Χρησιμοποίησε ένα ψαλίδι βλεφαρίδων για να ανασηκώσεις τις βλεφαρίδες σου, να τονίσεις το βλέμμα σου και να το κάνεις να φαίνεται πιο ξεκούραστο.

Μασάζ προσώπου
Τα jade rollers και gua sha είναι εργαλεία μασάζ προσώπο που μειώνουν το οίδημα, αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος και βοηθούν στην καλύτερη διείσδυση των προϊόντων στην επιδερμίδα.

Καλή διατροφή
Για μια πιο λαμπερή εμφάνιση, βάλε στην καθημερινή σου διατροφή πολύχρωμα φρούτα και λαχανικά και καλά λιπαρά, όπως το αβοκάντο, οι ξηροί καρποί και οι σπόροι.

Διάβασε επίσης: 3 τρόποι για να κάνεις τα φρύδια σου να μεγαλώσουν γρηγορότερα