Υποσχέσεις ομορφιάς που θα κρατήσεις το 2012

11.01.2012
Μια νέα χρονιά μόλις ξεκίνησε και εσύ έχεις ήδη αρχίσει να φτιάχνεις τη λίστα με τις υποσχέσεις που θα κρατήσεις τη νέα χρονιά.

Μια νέα χρονιά μόλις ξεκίνησε και εσύ έχεις ήδη αρχίσει να φτιάχνεις τη λίστα με τις υποσχέσεις που θα κρατήσεις τη νέα χρονιά. "Δεν θα πέσω ποτέ στο κρεβάτι για ύπνο με το μέικ-απ μου", "δε θα ξαναβγάλω τα φρύδια μου πολύ λεπτά" και άλλα τέτοια…Παρακάτω θα βρεις ποιες είναι εκείνες οι υποσχέσεις ομορφιάς που επιβάλλεται να κρατήσεις το 2012 για νa είσαι πάντα κούκλα!

"Δεν θα ξαναμαδήσω το φρύδι μου": κουκλίτσα μου γιατί τo κάνεις αυτό στον εαυτό σου; Δεν είπαμε ότι το φρύδι που βγάζει μάτι σε βάζει στην καρδιά της μόδας και εκτός αυτού σου τονίζει το ματάκι; Γιατί επιμένεις να το μαδάς όλο και περισσότερο κάθε φορά που πιάνεις το τσιμπιδάκι των φρυδιών στα χέρια σου; Φρόντισε να βγάζεις το φρύδι σου (αν πιάνει το χέρι σου) μια φορά το μήνα και κάποιες ενδιάμεσες φορές για καθάρισμα και όχι κάθε μέρα και δεν θα χάσεις.

"Δεν θα ξανακοιμηθώ χωρίς να ξεβαφτώ":το Α και το Ω της ομορφιάς σου είναι φυσικά το σωστό ντεμακιγιάζ που γίνεται ΚΑΘΕ βράδυ, αν δεν θέλεις να δεις το δερματάκι σου θαμπό και άτονο. Επίλεξε ένα απαλό ξεβαφτικό που είναι καλό για μάτια και πρόσωπο και άφησε την επιδερμίδα σου απαλλαγμένη από υπολείμματα μακιγιάζ για να είσαι πιο φρέσκια από ποτέ όταν ξυπνήσεις το πρωί. Το σαπούνι μην ξεχνάς ότι κατά κανόνα ξεραίνει το δερματάκι σου γι’αυτό είναι καλύτερα να διαλέξεις ένα πιο ήπιο καθαριστικό όπως είναι ο αφρός.

"Δεν θα ξεχνάω την ενυδάτωση": οκ το καλοκαίρι μπορεί να κυκλοφορούσες με ένα body lotion ανά χείρας αλλά τώρα που δεν αφήνεις σε κοινή θέα τα ποδαράκια, τα χεράκια και γενικά όλο σου το κορμάκι τι σημαίνει ότι πρέπει να ξεχνάς να το ενυδατώνεις; Μετά το ντους φρόντισε να το ενυδατώνεις ειδικά στα πιο "σκληρά" και απαιτητικά σημεία όπως είναι οι αγκώνες και τα γόνατα που έχουν την τάση να σκληραίνουν. Και φυσικά μην ξεχνάς το υπόλοιπο σώμα!

"Θα κάνω πεντικιούρ και τον χειμώνα": μπορεί τώρα να μην φοράς όπως το καλοκαίρι τις σαγιονάρες σου από το πρωί ως το βράδυ, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσεις τι σημαίνει το πεντικιούρ. Το να έχεις περιποιημένα άκρα είναι πολύ σημαντικό τόσο για σένα όσο και για το αγόρι σου που μπορεί να μην το ομολογεί αλλά δεν το προσέχει το χάλια το νυχάκια που έχει να κοπεί από το καλοκαίρι. Γι’ αυτό πάρε τα σύνεργα του πεντικιούρ σου και κάντο μόνη σου στο σπίτι, τρίψε τις φτέρνες σου και κάνε το σκραμπ σου, άπλωσε την ενυδατική και τέλος βάψε τα νυχάκια σου (Αφού πρώτα τα έχει κόψει φυσικά).

Από την Ελένη Αναστασάκη