Jennifer Lopez: Οι αφέλειες και η εντυπωσιακή μεταμόρφωσή της με τη νέα καλοκαιρινή τάση στα μαλλιά

Jennifer Lopez: Οι αφέλειες και η εντυπωσιακή μεταμόρφωσή της με τη νέα καλοκαιρινή τάση στα μαλλιά
Μεγάλη αλλαγή για την JLo. Της πάει πολύ και μας δίνει την απόλυτη καλοκαιρινή έμπνευση.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι σταρ κάνουν αλλαγές με μεγαλύτερη ευκολία από τον υπόλοιπο κόσμο καθώς πρώτον έχουν ολόκληρες ομάδες από δίπλα τους να τους συμβουλεύουν και δεύτερον έχουν την οικονομική άνεση για να διορθώσουν αν κάτι πάει λάθος. Έτσι λοιπόν, η Jennifer Lopez έκανε το ντεμπούτο της με ένα νέο χτένισμα και μπορούμε να πούμε ότι της πήγαινε πολύ.

Την Κυριακή, η σούπερ σταρ αποκάλυψε την ολοκαίνουργια μεταμόρφωση των μαλλιών της στο Instagram, η οποία έγινε από τον επί χρόνια κομμωτή της Lorenzo Martin. Στις αυθόρμητες selfies, η τραγουδίστρια του "Let's Get Loud" φοράει ένα λευκό πουκάμισο με κίτρινες ρίγες ενώ καμαρώνει για τα νέα της μαλλιά, τα οποία φαίνεται να έχουν βαφτεί σε ελαφρώς πιο σκούρο καφέ από αυτό που μας έχει συνηθίσει. Οι άκρες είναι κυματιστές και οι αφέλειες είναι πυκνές ενώ φτάνουν στο ύψος των φρυδιών.

Η Jennifer Lopez αποθεώνει τον Ben Affleck (και) ως πατέρα: Η σέξι φωτογραφία και η... παράλειψη

"Bang bang #ThisIsMeNow", έγραψε στη λεζάντα, κάνοντας tag τον Martin και τη φίρμα της JLo Beauty.

{https://www.instagram.com/p/CtkPTViytvy/}

Μόλις λίγες μέρες νωρίτερα, η Lopez είχε κάνει ένα ακόμα κομψό χτένισμα ενώ παρευρέθηκε στην πρεμιέρα του Flash μαζί με τον σύζυγό της Ben Affleck. Για το κόκκινο χαλί, η ποπ τραγουδίστρια φόρεσε ένα nude φόρεμα από τη συλλογή της Gucci resort 2024, το οποίο αποτελούνταν από μια μπεζ φούστα και ένα μαύρο αμάνικο κορσέ με ψηλό λαιμό και ένα φερμουάρ τραβηγμένο προς τα κάτω για να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή λαιμόκοψη. Το look ολοκλήρωσε με αστραφτερά κοσμήματα από τους Le Vian και Anabela Chan, ενώ κρατούσε ένα μαύρο clutch.

{https://www.instagram.com/p/Cta0nDZLX1C/}

Σκέφτεσαι να κόψεις αφέλειες; Πώς να το κάνεις, ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου

Το νέο χτένισμα της Jennifer έρχεται εν μέσω μιας περιόδου αλλαγής στην προσωπική της ζωή, καθώς αυτή και ο Βen φέρεται να έχουν αγοράσει ένα νέο σπίτι για την οικογένειά τους. Το ζευγάρι έψαχνε σπίτι για δύο χρόνια, από τότε που η ποπ σταρ μετακόμισε από το Μαϊάμι στο Λος Άντζελες το καλοκαίρι του 2021.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.06.2023 - 15:21