Το χτένισμα της Lily Collins είναι η τέλεια πρόταση για ένα βραδινό look

19.10.2022
Το χτένισμα της Lily Collins είναι η τέλεια πρόταση για ένα βραδινό look
Η πρόσφατη εμφάνιση της ηθοποιού σε ένα gala μας έδωσε την κατάλληλη παριζιάνικη έμπνευση

Η Lily Collins είναι πραγματικό πρόσωπο και η Emily Cooper είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας — το ξέρουμε αυτό. Αλλά σε ό,τι αφορά το στυλ και τις λεπτομέρειες ομορφιάς, οι στιγμές όπου η Cooper, ένας χαρακτήρας που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη μόδα, φαίνεται πως επηρεάζει την πραγματική αισθητική της Collins είναι συνήθως άξιες προσοχής. Χαρακτηριστική περίπτωση; Ένας ψηλός κότσος εμπνευσμένος από τις Παριζιάνες, που αποπνέει ρομαντισμό για βραδινές εξόδους.

Το σοκολατένιο κερασί χρώμα μαλλιών είναι το must του Φθινοπώρου

Για ένα πρόσφατο gala στο Los Angeles, ο κομμωτής Gregory Russell έπιασε τα γυαλιστερά μελαχρινά μαλλιά της πρωταγωνίστριας του «Emily in Paris» σε έναν χαριτωμένο αλλά παράλληλα κομψό κότσο στην κορυφή του κεφαλιού της. Το χτένισμα ενισχύθηκε από τις αφέλειες της ηθοποιού, οι οποίες πρόσφεραν μια μποέμ αίσθηση. Το συνολικό εντυπωσιακό look ολοκληρώθηκε από μερικές πινελιές μακιγιάζ - ροζ χείλη, έντονα φρύδια και λίγη μάσκαρα.

Πώς να κάνεις slick κότσο χωρίς να κάνεις κακό στα μαλλιά σου


Το συμπέρασμα; Για τα φθινοπωρινά βράδια ή την επικείμενη πληθώρα γιορτινών πάρτι, ένα λαμπερό up-do με ατημέλητες λεπτομέρειες μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σου.