Η Charlize Theron ξαναγράφει τους καλοκαιρινούς κανόνες μαλλιών με ένα ολοκαίνουργιο χρώμα

15.06.2022
Η Charlize Theron ξαναγράφει τους καλοκαιρινούς κανόνες μαλλιών με ένα ολοκαίνουργιο χρώμα
Η ηθοποιός ανανέωσε το hair style της και σίγουρα δεν είναι αυτό που περίμενες

Όσον αφορά τις διάσημες ξανθιές, η Charlize Theron βρίσκεται ψηλά στη λίστα. Είτε σε ταινίες όπως το "Bombshell", είτε σε εκείνες τις διαφημίσεις του Dior που τη βλέπουν χρυσαφένια από την κορυφή μέχρι τα νύχια, η ηθοποιός έχει συνδεθεί εδώ και πολύ καιρό με τη συγκεκριμένη απόχρωση. Αλλά αποδεικνύοντας ότι μπορεί να τα κάνει όλα και να της ταιριάζουν, η Theron έδωσε πρόσφατα το παρών σε ένα party στην California για το Charlize Theron Africa Outreach Project με νέα, σχεδόν μαύρα μαλλιά.

Πώς να κάνεις το signature updo της Jennifer Lopez, σύμφωνα με τον κομμωτή της

Μπορεί να σου φαίνεται παράδοξο και εν μέρει, είναι λογικόι - Οι περισσότεροι άνθρωποι γίνονται πιο ανοιχτόχρωμοι τους θερμότερους μήνες, αλλά αν κάποιος μπορούσε να σε πείσει να κάνεις το αντίθετο, είναι η Theron, της οποίας το κοφτερό κούρεμα μεταμορφώθηκε χάρη στη νέα βαθιά σοκολατένια απόχρωση της. Το χρώμα ενίσχυσε αναμφίβολα τα πράσινα μάτια και το καθαρό δέρμα της.

Αν και η Theron σπάνια αλλάζει το χρώμα των μαλλιών της, είναι κάτι σαν χαμαιλέοντας στα κουρέματα. Δουλεύοντας με τον κομμωτή Adir Abergel, έχει πειραματιστεί στο παρελθόν με κουρέματα σε διάφορα στυλ και μήκη.

Αν δεν έχεις κάνει ήδη τα μαλλιά σου χάλκινα, η απόχρωση της Theron μπορεί να είναι αυτή που θα δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι.