Πώς να αποκτήσεις τις αφέλειες της Kaia Gerber

29.11.2021
Πώς να αποκτήσεις τις αφέλειες της Kaia Gerber
Οι συμβουλές των ειδικών

Η Kaia Gerber έχει ένα νέο hair look το οποίο μοιράστηκε μέσω μερικών αναρτήσεων στο Instagram, ενώ αργότερα παρευρέθηκε σε μια τελετή απονομής βραβείων στο Los Angeles, με τη μητέρα της, Cindy Crawford. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το μοντέλο αλλάζει το look της, καθώς έχει πειραματιστεί με τα πάντα, από ένα απόλυτα fun και νεανικό ροζ χρώμα, μέχρι το κλασικό γαλλικό bob. Αλλά η τελευταία της επιλογή είναι αναμφισβήτητα η πιο σικάτη μέχρι σήμερα.

Η νέα τάση που θα κολακέψει το πρόσωπο σου

Δες παρακάτω τις συμβουλές των ειδικών για το πώς μπορείς να υιοθετήσεις και εσύ αυτό το look:

Ζήτησε από τον/την hair stylist σου να κρατήσει μακρύ το μήκος
Αυτό που κάνει τις αφέλειες της Gerber να ξεχωρίζουν είναι το εντυπωσιακό μήκος τους. Ζήτησε από τον ή την hair stylist σου να κάνει ένα πιο μακρύ μήκος για ένα πιο απαλό και σέξι αποτέλεσμα, λέει ο κομμωτής Gustav Fouche.

Κούρεψε τα τακτικά
Για να διατηρήσεις τις αφέλειες στην καλύτερη δυνατή εμφάνιση, θα πρέπει να προσπαθήσεις να τις κόβεις τακτικά. Αν τα μαλλιά σου είναι υγιή, το κούρεμα μπορεί να είναι ιδιαίτερα συχνό, καθώς θα αναπτυχθούν πολύ πιο γρήγορα από τα επεξεργασμένα μαλλιά. Αντίθετα, τα πιο λεπτά μαλλιά τείνουν να μεγαλώνουν λίγο πιο αργά, επομένως δεν θα χρειαστεί να τα κόβεις τόσο συχνά.

Styling με ελαφριά προϊόντα
Όσον αφορά το styling, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να βαραίνεις τη φράντζα σου με υπερβολικό προϊόν. Οι ελαφριές υφές είναι το κλειδί - και ακόμη και αυτές πρέπει να χρησιμοποιούνται με φειδώ. «Προσωπικά δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ πάρα πολλά προϊόντα σε μια φράντζα, γιατί κάνει τα μαλλιά να φαίνονται λιπαρά», λέει ο Fouche. «Αντίθετα, προτιμώ να χρησιμοποιώ μια ελαφριά μους, απλώς για να της δώσω λίγη υφή».

Διατήρησε υγιή τα μαλλιά σου
Επειδή το styling της φράντζας απαιτεί θερμότητα, θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι προστατεύεις τα μαλλιά σου από την καθημερινή φθορά. Ένα σπρέι θερμικής προστασίας είναι απολύτως απαραίτητο, αλλά πέρα ​​από αυτό, ο Fouche συνιστά ενυδατικά προϊόντα για την αποκατάσταση της υγρασίας, καθώς και μια εβδομαδιαία μάσκα μαλλιών.

Απόφυγε τη χρήση βούρτσας
Όταν κάνεις styling σε αυτές τις αφέλειες, είναι καλύτερο να αποφύγεις τη χρήση βούρτσας. «Θα σηκώσει τη φράντζα και θα την κάνει να φαίνεται παλιομοδίτικη», προειδοποιεί ο Fouche. Αντίθετα, ο Fouche συνιστά να χτενίζεις τη φράντζα από τη μία πλευρά στην άλλη και να χρησιμοποιείς στεγνωτήρα μαλλιών χωρίς ακροφύσιο για να αποφύγεις το υπερβολικό στέγνωμα. Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα στεγνωτήρα μαλλιών για να φυσήξεις τη φράντζα προς τα κάτω, δουλεύοντας τις ρίζες και χρησιμοποιώντας μια χτένα για να εξομαλύνεις τις άκρες.

Πειραματίσου με τα υπόλοιπα μαλλιά σου
Το υπέροχο με αυτή τη φράντζα είναι ότι μπορεί να φορεθεί με οποιοδήποτε μήκος μαλλιών, είτε πρόκειται για ένα γαλλικό bob, ένα shag της δεκαετίας του '70 ή όπως της Gerber, κάπου ενδιάμεσα. Φαίνεται εξίσου καλή σε μακριά μαλλιά, πιασμένα πάνω ή κάτω.