Το κομψό κούρεμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες

30.04.2021
Το κομψό κούρεμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες
Το flob είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του 2021

Το καρέ είναι ψηλά στη λίστα με τις επιλογές κουρεμάτων για γυναίκες εδώ και χρόνια και όχι τυχαία. Όλα ξεκίνησαν όταν η Louise Brooks έγινε απόλυτο beauty icon της δεκαετίας του 1920 χάρη στο κούρεμα εμπνευσμένο από την Κλεοπάτρα, που φέτος για ακόμη μια φορά είναι ένα από τα κορυφαία hair trends. Και το ακόμη καλύτερο; Δε χρειάζεται πιστολάκι, κάτι που το κάνει ακόμη πιο εύκολο για την καθημερινότητα σου.

Έχεις μακριά μαλλιά; Να πώς μπορείς να τα φροντίσεις σωστά

Σύμφωνα με τον hair stylist George Northwood, ο οποίος επιμελείται τα μαλλιά και της Alexa Chung μεταξύ άλλων, το it κούρεμα του 2021 είναι αναμφίβολα το flob, ένα όνομα που προκύπτει από το συνδυασμό των λέξεων flat iron και bob.

Σε αντίθεση με τα κλασικά καρέ, όπως της Victoria Beckham, το συγκεκριμένο κούρεμα είναι λιγότερο αυστηρό και έχει ως βασικό του χαρακτηριστικό το φιλάρισμα, με ένταση η οποία μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με την περίπτωση του προσώπου - μπορεί να είναι κοντό, μέχρι το ύψος των ζυγωματικών ή μέχρι το ύψος των ώμων.

5 ολόφρεσκες τάσεις για τα μαλλιά σου τώρα που ο δρόμος για το κομμωτήριο είναι ανοιχτός

Αν έχεις σπαστά μαλλιά, μπορείς να τα αφήσεις στη φυσική τους υφή ή αν έχεις ίσια μαλλιά, μπορείς να τους δώσεις κίνηση και όγκο, κάνοντας ζιγκ ζαγκ κυματισμούς με ένα εργαλείο θερμότητας.