Τελείωσε ο Σεπτέμβρης και τα μαλλιά σου είναι "κουρασμένα" από τις διακοπές; Έτσι θα τα ξαναζωντανέψεις

30.09.2020
Τελείωσε ο Σεπτέμβρης και τα μαλλιά σου είναι "κουρασμένα" από τις διακοπές; Έτσι θα τα ξαναζωντανέψεις
Ήλιος, θάλασσα, άνεμος, εξοχή! Όμορφες αναμνήσεις που θα "κρατήσουν" όλο τον χειμώνα μέχρι τις επόμενες διακοπές. Κάτι έχουν αφήσει, όμως, που χρειάζεται φροντίδα. Κάτι που έχει να κάνει με τα μαλλιά σου.

Συνέβη και σε μένα. Επιστρέφοντας από τις διακοπές το αντιλήφθηκα πολύ γρήγορα. Δεν μπορούσα να τα "συμμαζέψω" με τίποτα. Τα μαλλιά μου είχαν μια δική τους... βούληση. Και μάλλον η κάθε τρίχα ξεχωριστή! Έτσι μου φαινόταν. Μέχρι που η φίλη μου η Κατερίνα μου πρότεινε να δοκιμάσω μια σιερά προϊόντων που είχε δοκιμάσει κι εκείνη και είχε "σωθεί". Έτσι μου είπε. Έτσι γνώρισα τη σειρά TRESemmé Keratin Smooth. Και "σώθηκα" κι εγώ!

Τα βήματα πολύ απλά. Στοχευμένα, αλλά απλά. Αρχικά, σαμπουάν και κρέμα μαλλιών. TRESemmé Keratin Smooth Shampoo και Conditioner Keratin Smooth με κερατίνη και έλαιο marula για λαμπερά και λεία μαλλιά. Δε φαντάζεσαι τη διαφορά, από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Εδώ, δεν το πίστευα! Θέλησα όμως το κάτι παραπάνω και το βρήκα στη μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης της σειράς, Keratin Smooth Mask. Η μάσκα δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείται σε κάθε λούσιμο. Στην αρχή, μία φορά την εβδομάδα είναι αρκετή, αργότερα ρύθμισέ το ανάλογα με τις ανάγκες σου, το μάκρος, την ποιότητα του μαλλιού σου και, φυσικά, πώς αντιδρά στην "τροφή".

Στη δική μου περίπτωση η "αντίδραση" ήταν άμεση! Το άτονο, χωρίς κίνηση μαλλί που έμοιαζε τελείως εύθραυστο και "έστεκε" μόνο με το... scrunchie, απέκτησε νεύρο, κίνηση, ζωή! Ενθουσιάστηκα. Αλλά η εμπειρία μου με τη σειρά αυτή δεν σταμάτησε εκεί.

Θέλησα να τα "ξεκουράσω" λίγο τα μαλλιά μου και για μερικές μέρες δεν ασχολήθηκα με το styling καθόλου. Κάποια στιγμή όμως, προέκυψε ένα επαγγελματικό ραντεβού και χρειάστηκε να κάνω κάτι παραπάνω. Εκεί λοιπόν βρήκε τη χρήση του το σπρέι κατά της θερμότητας Keratin Smooth που προστατεύει μέχρι τους 230 βαθμούς και μου πρότεινε επίσης η Κατερίνα. Ψέκασα λοιπόν το μαλλί, έπιασα το πιστολάκι και...το αποτέλεσμα συγκλονιστικό. Το μαλλί πήγαινε ακριβώς εκεί που το ήθελα, χωρίς να πετάει ούτε τρίχα. Γεμάτο, πλούσιο, υγιές, ζωντανό! Και στο τέλος, το... κερασάκι στην τούρτα. Το λάδι Keratin Smooth έδωσε στα μαλλιά μου μια λάμψη που... "τύφλα νά' χει το κομμωτήριο". Αυτό είπα στην Κατερίνα, αυτό λέω και σ' εσάς.

Και κάπως έτσι το κάθε "νέο" γίνεται γνωστό. Από στόμα σε στόμα δια μέσου ευχαριστημένων χρηστών! Στην προκειμένη περίπτωση είμαι εγώ ο χρήστης. Και έχω δύο στις δύο τις επιτυχίες -γιατί, για την ιστορία, και το ραντεβού μου εκείνη την ημέρα πήγε περίφημα!

Με κλειστά μάτια λοιπόν! TRESemmé Keratin Smooth από εδώ και πέρα. Και όχι μόνο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές!

Το TRESemmé καθορίζει τα μαλιά σου, τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σου.

Ανακάλυψε τώρα όλα τα προϊόντα του TRESemmé

Μαρία Ράπτου