Η Adriana Lima ξέρει! Μετά από αυτή τη σπιτική μάσκα μαλλιών δεν θα αγοράσεις ποτέ ξανά εκείνες του εμπορίου

21.04.2018
Η Adriana Lima ξέρει! Μετά από αυτή τη σπιτική μάσκα μαλλιών δεν θα αγοράσεις ποτέ ξανά εκείνες του εμπορίου
Η φύση κρύβει θησαυρούς. Ποιος μπορεί να το αμφισβητήσει;

Όσο περνά ο καιρός, ολοένα και περισσότερες γυναίκες μπαίνουν στον πειρασμό να αναζητήσουν τη λύση στα αισθητικά τους προβλήματα στη φύση, κάτι που έχει προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα στη βιομηχανία της κοσμετολογίας.

Οι DIY συνταγές ομορφιάς μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας (ποια δε λατρεύει να χρησιμοποιεί «σπιτικά» καλλυντικά;), με τις περισσότερες από εμάς να έχουμε εντάξει για τα καλά στο beauty routine μας τη δημιουργία συνταγών που διαβάζουμε στα μεγαλύτερα περιοδικά αφιερωμένα στη γυναίκα.

Και η Adriana Lima, κορίτσια, είναι μία από εμάς!

Αυτό τουλάχιστον έχει αποκαλύψει ο hairstylist της, Alfredo Lewis, ο οποίος μοιράστηκε με το κοινό την σπιτική μάσκα μαλλιών που κατάφερε να «αναστήσει» τα μαλλιά του ακριβοπληρωμένου μοντέλου.

Μια μάσκα δικής του έμπνευσης!

Σημείωσε τη συνταγή, αγόρασε τα υλικά σου και δες τα μαλλιά σου να παίρνουν ξανά ζωή οικονομικά και εντελώς φυσικά, μακριά από επικίνδυνες χημικές ουσίες.

Έτοιμη;

Τι θα χρειαστείς

  • 1 μπανάνα
  • 1 αβοκάντο
  • 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα

Εκτέλεση & εφαρμογή

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να ετοιμάσεις τη θρεπτική μάσκα μαλλιών που μας προτείνει ο κομμωτής της Adriana, είναι να πολτοποιήσεις τα υλικά σου με μία μεγάλη κουτάλα.

Έπειτα, απλώνουμε το μείγμα σε όλο το μήκος των μαλλιών μας –από τις ρίζες έως τις άκρες-, καλύπτουμε με ένα ειδικό πλαστικό σκουφάκι για να εξασφαλίσουμε την απαραίτητη θερμότητα για να περάσουν οι θρεπτικές ουσίες στο εσωτερικό της τρίχας και αφήνουμε να δράσει για 45 λεπτά.

Ξεβγάζουμε και απολαμβάνουμε τα πιο απαλά μαλλιά που είχαμε ποτέ.

Μετά από αυτό δεν θα θελήσεις να αγοράσεις ποτέ ξανά μάσκα του εμπορίου..