Πώς να φαίνεσαι πιο ξεκούραστη μέσα σε λίγα λεπτά

25.05.2021
Πώς να φαίνεσαι πιο ξεκούραστη μέσα σε λίγα λεπτά
Τα tips που αξίζει να δοκιμάσεις

Μερικές φορές, ο ύπνος δεν αρκεί για να ξυπνήσουμε φρέσκες και ξεκούραστες - δεν είναι σπάνιο φαινόμενο το πρόσωπο μας να μαρτυρά τη συσσωρευμένη μας κούραση. Τι μπορείς λοιπόν να κάνεις όταν χρειάζεται να τονώσεις λίγο το πρόσωπο σου μέσα σε λίγη ώρα;

Το eyeliner trick για ξεκούραστο βλέμμα

Μάθε παρακάτω τα tips για να φαίνεσαι πιο ξεκούραστη και χαλαρή μέσα σε λίγα λεπτά, με τη δύναμη του μακιγιάζ:

Βάλε κάτι κρύο στο πρόσωπο σου
Τοποθετώντας αγγούρια στα μάτια ή περνώντας ένα παγάκι από όλο σου το πρόσωπο, αυξάνει και διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος και σε ανακουφίζει από τυχόν κοκκινίλες και πρηξίματα. Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις εργαλεία για μασάζ προσώπου ή μάσκες ματιών, τις οποίες τοποθετείς για λίγα λεπτά στην κατάψυξη και μπορούν να κάνουν θαύματα.

Βάλε concealer διαφορετικά
Αντί να σχηματίσεις με το concealer ένα ανάποδο τρίγωνο κάτω από τα μάτια, όπως συνηθίζεται, τοποθέτησε το στις εσωτερικές γωνίες και στην εξωτερική γωνία των ματιών με μια ανοδική πορεία. Εφάρμοσε λίγο bronzer στα μάγουλα κάνοντας καλό blending και ολοκλήρωσε περνώντας με ρουζ τα σημεία στα οποία θα έβαζες highlighter. Με αυτόν τον τρόπο, κάνεις το πρόσωπο σου να "τραβηχτεί" και φαίνεται πιο ξεκούραστο και χαλαρό.

Τα πιο κοινά λάθη που όλες έχουμε κάνει στο μακιγιάζ

Εφάρμοσε λίγη ιριδίζουσα σκιά
Χρησιμοποίησε μια ιριδίζουσα σκιά σε ανοιχτό χρώμα όπως το ασημί και τοποθέτησε μια μικρή ποσότητα στο κέντρο του βλεφάρου σου. Η λάμψη της σκιάς αντανακλά το φως, κάνοντας τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα, πιο φωτεινά και πιο ξεκούραστα.

Απόφυγε το μολύβι και το eye liner
Αντίθετα με τη δημοφιλή άποψη, το eye liner στην πραγματικότητα κάνει τα μάτια σου να φαίνονται μικρά και δημιουργεί μερικές φορές μαύρα σημάδια στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Μείνε στη μάσκαρα για να δημιουργήσεις εντυπωσιακές βλεφαρίδες που θα κάνουν τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα και πιο φρέσκα.