Κάνε τις ψεύτικες βλεφαρίδες να μοιάζουν αληθινές με αυτόν τον τρόπο

04.08.2020
Κάνε τις ψεύτικες βλεφαρίδες να μοιάζουν αληθινές με αυτόν τον τρόπο
Το μυστικό της Meghan Markle

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι ένα από τα δυνατά "όπλα" του μακιγιάζ για άκρως εντυπωσιακό βλέμμα που μαγνητίζει. Δυστυχώς όμως, πολλές φορές το αποτέλεσμα μοιάζει αφύσικο και τεχνητό. Τι μπορείς να κάνεις για να φαίνονται οι ψεύτικες βλεφαρίδες αληθινές;

Δες και αυτό: Πώς να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται ανοιχτόχρωμα με τη δύναμη του μακιγιάζ

Η Meghan Markle είναι μια από τις επώνυμες που συχνά κάνουν τις δημόσιες εμφανίσεις τους με ψεύτικες βλεφαρίδες, ενώ η ίδια έχει δηλώσει την προτίμηση της προς τις Whispie Me βλεφαρίδες της εταιρείας Velour Lashes, οι οποίες “χαρίζουν μέτριο όγκο και γι'αυτό δείχνουν πολύ πιο ρεαλιστικές από άλλες που είναι πιο υπερβολικές και “κάθονται” στη γραμμή των βλεφαρίδων πολύ άνετα για ώρες”.

Αυτό το είδες; Πώς να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα

Σύμφωνα με την Mabel Lee, CEO και ιδρύτρια της εταιρείας, αυτά είναι όσα πρέπει να κάνεις και όσα να αποφύγεις για να κάνεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες να φαίνονται φυσικές:

- ΜΗΝ απλώνεις μάσκαρα από πάνω τους, καθώς τα έλαια της μπορεί να αλλοιώσουν την κόλλα και να τις κάνουν να ξεκολλήσουν.

- Άφησε την κόλλα να στεγνώσει για περίπου 20 δευτερόλεπτα για να κάνεις την εφαρμογή πολύ πιο εύκολη.

- Για πιο φυσικό αποτέλεσμα, κόψε τη βάση τους ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία έτσι ώστε το μήκος της να ταιριάζει στο κάθε μάτι.

-Χρησιμοποίησε ειδικά εργαλεία εφαρμογής βλεφαρίδων για να κάνεις τη διαδικασία ευκολότερη και ακριβέστερη.

- Εάν οι βλεφαρίδες λερωθούν, χρησιμοποίησε μια μπατονέτα και λίγο oil-free προϊόν ντεμακιγιάζ για να τις καθαρίσεις και να επιμηκύνεις τη ζωή τους.