Όσα πρέπει να ξέρεις για τη νέα beauty σειρά της Victoria Beckham

22.09.2019
Όσα πρέπει να ξέρεις για τη νέα beauty σειρά της Victoria Beckham
Τα chic προϊόντα που έχουν τραβήξει την προσοχή

Στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, η Victoria Beckham παρουσίασε μία συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη Καλοκαίρι 2020 όμως όλοι περίμεναν το νέο της επιχειρηματικό σχέδιο που δεν είναι άλλο από τη σειρά Victoria Beckham Beauty.

Δες και αυτό: Η Chiara Ferragni κυκλοφορεί την πρώτη της συλλογή ομορφιάς

Η ίδια είχε καταφέρει όλο αυτό το διάστημα να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των beauty fans, καθώς αποκάλυπτε όλο και περισσότερα στοιχεία, όμως η αναμονή τελείωσε και η πρώτη της συλλογή κυκλοφορεί πλέον επίσημα. Όλα τα προϊόντα είναι cruelty free και έχουν κατασκευαστεί με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Αυτό το είδες; Οι πρώτες φωτογραφίες από το brand καλλυντικών της Lady Gaga είναι εδώ!

Όπως και με τις fashion συλλογές η σχεδιάστρια απευθύνεται στη σύγχρονη γυναίκα και με αυτή τη συλλογή έχει ως στόχο να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες των γυναικών που χρειάζονται τα απολύτως απαραίτητα προϊόντα ώστε να δημιουργήσουν γρήγορα ένα beauty look. Μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμη μία παλέτα σκιών με αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα και περιμένουμε στη συνέχεια με ανυπομονησία τα skincare προϊόντα . Αξίζει να αναφερθεί επίσης πως αν και συγκαταλέγεται στα luxury brands οι τιμές των προϊόντων ξεκινούν από 25 ευρώ.

Διάβασε επίσης: Είσαι σίγουρη πως εφαρμόζεις το concealer σου με τον σωστό τρόπο;