Εσύ ξέρεις που ακριβώς πρέπει να εφαρμόζεις το highlighter σου;

19.09.2019
Εσύ ξέρεις που ακριβώς πρέπει να εφαρμόζεις το highlighter σου;
Τα tips για τέλεια λάμψη

Το highlighter είναι ένα προϊόν που αλλάζει τα πάντα στο μακιγιάζ, σε ό,τι αφορά τις λάμψεις του προσώπου. Όταν θέλεις οι άλλοι να σε βλέπουν να έρχεσαι από...ένα τετράγωνο μακριά, μια ή δύο περασιές από την αγαπημένη σου φόρμουλα είναι το κλειδί.

Δες και αυτό: Θέλεις να βγαίνεις τέλεια στις φωτογραφίες; Αυτά είναι τα makeup tips που θα σε βοηθήσουν

Αλλά πρέπει να προσέξεις τις υπερβολές, ειδικά αν πρόκειται να φωτογραφηθείς. Γι'αυτό μοιραζόμαστε μαζί σου τα tips μιας ειδικού, της makeup artist Julianna Grogan, για το που ακριβώς πρέπει να εφαρμόζεις το highlighter για το τέλειο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η Grogan προτιμά να χρησιμοποιεί highlighter σε μορφή stick και σε χρυσοκίτρινους τόνους, οι οποίοι είναι κολακευτικοί για κάθε τόνο δέρματος και δίνουν ζεστασιά στην επιδερμίδα.

Αυτό το είδες; 4 tips για να κάνεις τα χείλη σου πιο ζουμερά άμεσα!

1. Ζέστανε το προϊόν με τα δάκτυλά σου αντί να το εφαρμόσεις απευθείας στο πρόσωπό σου. Αυτό θα σου δώσει μεγαλύτερο έλεγχο στην τοποθέτηση του και σου χαρίζει ένα καλύτερο, πιο φυσικό φινίρισμα.

2. Πέρασε μια λεπτή γραμμή κάτω από τη γέφυρα της μύτης σου, ξεκινώντας ακριβώς κάτω από τα φρύδια. Μην κατεβάσεις πολύ μακριά τη γραμμή στο επάνω τμήμα της μύτης και απόφυγε την εφαρμογή στην άκρη.

3. Χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου για να εφαρμόσεις το προϊόν σε μια λωρίδα κάτω από τα φρύδια σου, κατά μήκος του οστού των φρυδιών.

4. Χρησιμοποίησε δύο δάχτυλα για να εφαρμόσεις το προϊόν σε σχήμα C κατά μήκος των ζυγωματικών. Ξεκίνα μετά το μήλο του μάγουλου σου και κινήσου προς τα πάνω.

Διάβασε επίσης: Mακιγιάζ ματιών: Τα 5 πιο συνηθισμένα λάθη που σε κάνουν να φαίνεσαι μεγαλύτερη