Πώς να είσαι η καλύτερη εκδοχή σου την ημέρα του γάμου σου

24.05.2019
Πώς να είσαι η καλύτερη εκδοχή σου την ημέρα του γάμου σου
Λάμψε στην πιο ρομαντική ημέρα της ζωής σου

Έχεις περάσει μήνες προσπαθώντας να βρεις ένα χώρο για το γάμο σου τον οποίο θα αισθάνεσαι σαν το σπίτι σου και ακόμα περισσότερους για να εντοπίσεις το τέλειο φόρεμα. Είναι λογικό λοιπόν, να ακολουθήσεις μια παρόμοια προσέγγιση για το μακιγιάζ σου - και μερικές φορές, αυτό σημαίνει να τη διατηρήσεις την εμφάνιση σου όσο το δυνατόν πιο φυσική.

Το μινιμαλιστικό νυφικό μακιγιάζ είναι πολύ περισσότερο από μια τάση που ξεκίνησε από την Meghan Markle τον περασμένο Μάιο: Είναι απλό, κλασικό και ταιριάζει σε όλες. Παρακάτω θα βρεις όλες τις συμβουλές που χρειάζεσαι για να φαίνεσαι ως ο καλύτερος αυτός σου τη μεγάλη μέρα.

Δες και αυτό: Παντρεύεσαι; Τα 5 πιο βασικά σημεία που πρέπει να προσέξεις στο νυφικό μακιγιάζ

Φυσικό δέρμα

Επένδυσε σε μια καλή προετοιμασία για την περιποίηση του δέρματος. Με αυτόν τον τρόπο, το πρόσωπό σου θα είναι λαμπερό για την ημέρα του γάμου σου, χωρίς να χρειαστεί να βασιστείς σε καλλυντικά και προϊόντα. Πολλοί makeup artists συνιστούν μια ενυδατική με χρώμα ή μια κρέμα BB.

Γεμάτα φρύδια

Αν τα μάτια είναι το παράθυρο στην ψυχή, τα φρύδια είναι σίγουρα οι κουρτίνες. Το απλό βούρτσισμα και το γέμισμα των αραιών περιοχών μπορεί να προσθέσει ένα φυσικό βάθος σε ολόκληρο το πρόσωπο.

Λάμψη

Το σωστό bronzer μπορεί να σε βοηθήσει να δώσεις στο δέρμα σου μια λαμπερή φυσική εμφάνιση. Θυμήσου να εστιάσεις στα σημεία που κανονικά θα "χτυπούσε" ο ήλιος: το μέτωπο, η άκρη της μύτης και τα ζυγωματικά.

Αυτό το είδες; Πώς να εφαρμόσεις το κόκκινο κραγιόν σαν επαγγελματίας

Μαλακό contour

Η μέρα του γάμου σου ίσως να μην είναι η καλύτερη στιγμή για να πειραματιστείς με το look της Kardashian, αλλά μερικές μαλακές γωνίες μπορούν να δώσουν έμφαση στο φυσικό σχήμα του προσώπου σου.

"Ζωντανά" μάγουλα

Μπορείς να βάλεις λίγο κραγιόν στα μάγουλά σου και να το ανακατέψεις με το χέρι σου μέχρι το χρώμα να είναι απόλυτα φυσικό.

Φυσικές βλεφαρίδες

Ξέρεις ότι πιθανότατα θα κλάψεις, οπότε η μάσκαρα σου θα πρέπει να είναι αδιάβροχη. Αλλά εκτός από αυτό, θα πρέπει να βρεις μια φυσική φόρμουλα που ανυψώνει και ορίζει μαλακά τις βλεφαρίδες.

Διάβασε και αυτό: Priyanka Chopra: Η makeup artist της σταρ αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της

Τονισμένα ψηλά σημεία

Μπορείς να περάσεις απαλά τα ψηλά σημεία του προσώπου σου - τα βλέφαρα, τα χείλη και τα ζυγωματικά - με ένα highlighter, για να δώσεις την ψευδαίσθηση ότι το δέρμα σου ακτινοβολεί το φως.

Θαμπά χείλη

Όταν γνωρίζεις ότι πρόκειται να φιλήσεις κόσμο και να πιεις, θα σκέφτεσαι ότι το κραγιόν είναι μια κακή ιδέα. Αυτό που μπορείς να κάνεις όμως είναι να χρησιμοποιήσεις ένα lip stain σε κόκκινη, ροζ ή nude απόχρωση και να θολώσεις τις άκρες.