Νέα φθινοπωρινά χρώματα για τα μάτια σου μόνο!

09.09.2011
Νέα εποχή σημαίνει νέα ανατρεπτικά χρώματα για τα μάτια σου, έτσι για να υποδεχθείς σωστά το φθινόπωρο! Ξέχασε τα έντονα, τα εκκεντρικά μπλε,

Νέα εποχή σημαίνει νέα ανατρεπτικά χρώματα για τα μάτια σου, έτσι για να υποδεχθείς σωστά το φθινόπωρο! Ξέχασε τα έντονα, τα εκκεντρικά μπλε, τα δροσερά πράσινα και υποδέξου με χαρά τα αγαπημένα σου λαδί, τα πάντα in μοβ και άλλαξε λουκ ενώ μάθε ποια είναι τα χρώματα εκείνα που θα κρατήσεις από το μακιγιάζ της άνοιξης. Διάβασε παρακάτω ποια χρώματα εκείνα θα σε συγκλονίσουν τη νέα σεζόν και άρχισε το βάψιμο!

Λαδί, μέχρι την τελευταία του σταγόνα: το λαδί είναι ένα χρώμα που αναδεικνύει φέτος το χρώμα των ματιών σου είτε έχεις ανοιχτόχρωμα ή σκουρόχρωμα ματάκια! Το χρώμα που αναμφισβήτητα ταιριάζει σε όλες είναι φέτος απόλυτα in και οι make up artists ανά τον κόσμο το συνδύασαν τέλεια με έντονο κόκκινοι κραγιόν για να δημιουργήσουν το απόλυτο must λούκ!

Πού το είδαμε: στα σόου της Chanel, Philip Lim.

Αγαπημένο μου σμόκι: τι φθινόπωρο θα ήταν χωρίς smokey eyes; Το κλασσικό μακιγιάζ του φθινοπώρου δίνει έμφαση στα ματάκια σου αφού τα τονίζει αν και η μαύρη σκιά δίνει τη θέση της σε ποιο απαλά χρώματα όπως το λαδί και ιδού το νέο ανανεωμένο σμόκι. Το σύμβολο της κομψότητας, του μυστηρίου που έχει τον τρόπο του να συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα και φέτος έχει ένα μόνο όνομα: σμόκι! Πράγμα που σημαίνει ότι αργά ή γρήγορα θα το τολμήσεις στην πιο σκούρα ή πιο light εκδοχή του! Τα μεταλλικά χρώματα σε αποχρώσεις του μαύρου και του μοβ αλλά και το λαδί, είναι τα χρώματα με βάση τα οποία θα δημιουργήσεις το πιο εντυπωσιακό και σέξι νέο σμόκι της σεζόν!

Που το είδαμε: Roberto Cavalli, Chanel, Philip Lim.

Τα χρώματα της άνοιξης που θα κρατήσεις: το διαχρονικό και απόλυτα γκλάμουρ χρυσό δε φεύγει με τίποτα από το νεσεσέρ των καλλυντικών σου και τη νεά σεζόν αφού παραμένει ο κυρίαρχος του λαμπερού σου μακιγιάζ! Σπάσε τα όρια και τόλμησενα απλώσεις στα βλέφαρα σου πορτοκαλί σκιά και απαλό κοραλλί (όπως είδαμε στους οίκους Yves Saint Laurent και Christian Dior). Τώρα που σου έχει μείνει λίγο ακόμη χρωματάκι ανάμειξε καφέ και πορτοκαλί και δημιούργησε το πιο τρέντι μακιγιάζ του φθινοπώρου σε χρόνο dt!

Πού το είδαμε: Yves Saint Laurent, Christian Dior, Chloe, Prada.

Διαχρονικό και φυσικό: το φυσικό μακιγιάζ είναι διαχρονικά in fashion κάθε χρόνο τέτοια εποχή, αφού το σχεδόν άβαφτο λουκ αντικατοπτρίζει τις ανάγκες της εποχής αλλά και την ανάγκη να λάμψει η φυσική σου ομορφιά! Εύκολο και γρήγορο δεν απαιτεί παρά λίγο μεηκ-απ που να ταιριάζει απόλυτα με την φυσική απόχρωση της επιδερμίδας σου, απαλό λιπ γκλος ή ματ κραγιόν και ειδικά στα βλέφαρα την πιο παλ σκιά σου και κλέψε τις εντυπώσεις με τον πιο φυσικό τρόπο!

Πού το είδαμε: Balmain, Stella McCartney, Versace, Valentino, Alexander Wang.

Τώρα που έμαθες τα απάντα για τα νέα συγκλονιστικά τρεντ δεν έχεις παρά να τα εφαρμόσεις και να κλέψεις χωρίς κόπο τις εντυπώσεις!


Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη