Καυτές εξελίξεις...στην Εδέμ

03.12.2010
Με επίκεντρο τη δίκη της Αντιγόνης (Στέλλα Παπαδημητρίου) οι σχέσεις των ηρώων της σειράς του Mega θα δοκιμαστούν όσο ποτέ άλλοτε.

Με επίκεντρο τη δίκη της Αντιγόνης (Στέλλα Παπαδημητρίου) οι σχέσεις των ηρώων της σειράς του Mega θα δοκιμαστούν όσο ποτέ άλλοτε. Νόρα (Αντιγόνη Δρακουλάκη) και Λουκάς (Παναγιώτης Πετράκης) θα παλέψουν ως αντίδικοι, με τον Λουκά να καταλαβαίνει πως ήταν λάθος του να υπερασπιστεί την Αντιγόνη. Θα είναι όμως αργά για τη σχέση του με τη Νόρα. Από την άλλη, ο Πέτρος Ρούσσος (Δάνης Κατατρανίδης) κάνει τα πάντα για να αθωώσει την «πελάτισσά του», ζητώντας μέχρι και ιατροδικαστική εξέταση για να αποδείξει πως το δεξί της χέρι, με το οποίο υποτίθεται ότι πυροβόλησε τον Χατζηβασιλείου, πάσχει από μυϊκή ατονία. Όλα αυτά θα κάνουν έξαλλη την Εριέττα (Μάντυ Λάμπου), που θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί η Αντιγόνη στη φυλακή.

Η μεγάλη ανατροπή θα έρθει στο τέλος της δίκης, όταν η Νόρα θα αποκαλύψει στον Λουκά πως είναι έγκυος. Τα ερωτικά μπερδέματα συνεχίζονται: Ο Στέφανος (Αλέξανδρος Σταύρου) προσπαθεί να είναι πάλι μαζί με τη Μελίτα (Χρύσα Παππά). Από την άλλη, η Εύα (Φαίη Ξυλά) αρχίζει να βγαίνει με τον Λευτέρη (Βασίλης Μπισμπίκης), αλλά του ξεκαθαρίζει πως είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε δέσμευση.

Η «Εδέμ» στο «Τζένη Καρέζη»
Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν οι αναγνώστες μας για το φιλανθρωπικό event που γράψαμε πως θα πραγματοποιήσει η παρέα της Φεγγαρόπετρας στις 13 Δεκεμβρίου. Ο χώρος ορίστηκε και δεν είναι άλλος από το Θέατρο «Τζένη Καρέζη», όπου οι πρωταγωνιστές της «Εδέμ» έχουν δώσει ραντεβού με τους φίλους τους στις 19:00 το απόγευμα. Όλα τα έσοδα του happening θα διατεθούν στη Μονάδα Ανακούφισης Πόνου «Τζένη Καρέζη» του Αρεταίειου Νοσοκομείου.

Κι ο Μάνος;
Στο μεταξύ, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης δεν φαίνεται να επιστρέφει στη σειρά, τουλάχιστον άμεσα, καθώς, όπως αποκάλυψε στο «Μες στην καλή χαρά» της Ναταλίας Γερμανού, δεν έχει δεχθεί μέχρι στιγμής κάποια πρόταση από το συγγραφικό δίδυμο Ακρίτα - Κυρίτση. Ενώ για όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν είπε: «Και η Έλενα έκανε μικρά λάθη. Συνέβαλε στη μεγαλοποίηση του θέματος, δεν υπήρχε λόγος να δημοσιοποιήσει τα e-mails. Το έκανε από την πρόθεσή της να μην υπονοεί κανείς ότι υπάρχει κάτι άλλο. Έριξε λάδι στη φωτιά. Διόγκωσε ένα θέμα για το οποίο δεν υπήρχε λόγος».