Καπουτζίδης: απάντησε με χιούμορ στη Μελέτη!

05.11.2010
Μπορεί να απάντησε με χιούμορ ο Γιώργος Καπουτζίδης στην Ελεονώρα Μελέτη, το μήνυμά του όμως το έστειλε.

Όπως γράψαμε στο ΛΟΙΠΟΝ την προηγούμενη εβδομάδα, η γνωστή παρουσιάστρια τον κατηγόρησε, μέσω της σελίδας της στο Twitter, για κακή χρήση της ελληνικής γλώσσας, αφού αντί να πει η Αθηναΐς είπε η Αθηναΐδα. Και όπως ήταν αναμενόμενο, εκείνος δεν το άφησε να πέσει κάτω... «Από εδώ και πέρα θα βάζω και το "ω" της κλητικής!» είπε στον αέρα και όποτε απευθυνόταν στην Αθηναΐδα Νέγκα, έλεγε: «Ω Αθηναΐς».

Όταν δε ο Κώστας Τουρνάς αναφέρθηκε στον Τζορτζ Τσακίρη, ο παρουσιαστής του «Just The 2 of Us» βρήκε μία ακόμη ευκαιρία να πάρει το αίμα του πίσω: «Είναι ο Έλληνας ομογενής που πήρε το Όσκαρ Β΄ Ανδρικού ρόλου για την ταινία "West Side Story".

Το ήξερες "αυτό, Ελεονώρα;». Όσο για τη... μελετηρή επικρίτριά του, προσπάθησε να τα μπαλώσει μέσα από την εκπομπή της λέγοντας: «Είμαι ψυχάκι, γιατί μου αρέσουν πολύ τα αρχαία ελληνικά και δεν θέλω να γίνονται λάθη στη νέα ελληνική». Τόνισε δε πως δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση μεταξύ τους, αφού είναι σίγουρη πως ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος έκανε πλάκα.