Η πρωινή ζώνη της πάει πολύ

27.11.2006
«Καλομελέτα κι έρχεται» η επιτυχία για τη Σοφία Αλιμπέρτη. Όπως αποδεικνύεται τελικά, η πρωινή ζώνη είναι το ατού της ηθοποιού και παρουσιάστριας, καθώς η νέα της εκπομπή τα Σαββατοκύριακα στον ΑNT1 ολοένα κερδίζει έδαφος.

Αν και η ίδια είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν επιθυμούσε να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη μετά τη θητεία της στο τρίτο και όχι τόσο πετυχημένο «Fame story» εντούτοις η επαναφορά της στην ψυχαγωγία των Σαββατοκύριακων με μια εκπομπή που η ίδια γνωρίζει καλά φαίνεται πως αγκαλιάστηκε αμέσως από το κοινό. Και αυτό φαίνεται ολοκάθαρα και από μετρήσεις της Agb που τη δείχνουν όλο αυτό το διάστημα να «στέκεται» πολύ άνετα στον ανταγωνισμό αλλά και να κερδίζει διαρκώς έδαφος. Συγκεκριμένα, το διάστημα 11-12 Νοεμβρίου το «Καλομελέτα κι έρχεται» βρέθηκε στην πρώτη θέση με συνολικό ποσοστό 17,6% έναντι 15,1% του «Αυτό μας έλειπε». Σημαντική όμως είναι και η άνοδος σε επιμέρους κοινά και κυρίως στις γυναίκες. Έτσι το 21,1% των γυναικών ηλικίας 25-44 προτιμά τη Σοφία για την ψυχαγωγία τους, ενώ μόλις το 14,7% βρίσκουν αυτό που τους έλειπε στην εκπομπή του Alpha.

Βέβαια, σε όλη αυτή την προσπάθεια σημαντικό ρόλο παίζει και η παρουσία του παρτενέρ της Μιχάλη Μαρίνου ο οποίος έχει κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού, ειδικά μετά τη συμμετοχή του στο «Παρά πέντε».