Σαββατοκύριακο με ανατροπή

02.11.2006
Τα πολλά λεφτά κάνουν τη διαφορά, και ο Χρήστος Φερεντίνος κατάφερε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη.

Τα πολλά λεφτά κάνουν τη διαφορά, και ο Χρήστος Φερεντίνος κατάφερε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη. Το «Super Deal» τόσο του Σαββάτου όσο και της Κυριακής βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης αφήνοντας πίσω με μεγάλη διαφορά τη Σεμίνα Διγενή και με μικρότερη τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η κίνηση ματ του Αντ1 να βάλει το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι απέναντι στα βαριά πυροβολικά του Mega και του Alpha φαίνεται πως έφερε καρπούς. Έτσι, σύμφωνα με τα νούμερα της Agb, το περασμένο Σάββατο το παιχνίδι του Χρήστου Φερεντίνου βρέθηκε στην πρώτη θέση, με τηλεθέαση 10,9% και τηλεμερίδιο 28,2%, που αντιστοιχεί σε 1.024.000 τηλεθεατές. Το «Κοίτα τι έκανες» με τη Σεμίνα Διγενή και καλεσμένο τον Νίκο Αλιάγα για πρώτη φορά βρήκε ισχυρό ανταγωνιστή και βρέθηκε στη δεύτερη θέση, με τηλεθέαση 7,7% και τηλεμερίδιο 20,2%. Ποσοστό που αντιστοιχεί σε 724.000 τηλεθεατές.

Τι έγινε την Κυριακή;
Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου αναμφισβήτητα βρήκε πολλούς θερμούς υποστηρικτές. Το «Super Deal» όμως κατάφερε στη μιάμιση ώρα προβολής του να κερδίσει λίγες χιλιάδες τηλεθεατές παραπάνω. Πιο αναλυτικά, ο Χρήστος Φερεντίνος κατάφερε να χαρίσει χαμόγελα τόσο στο κανάλι του όσο και στον παίκτη που έφυγε κατά 100.000 ευρώ πλουσιότερος. Το παιχνίδι σημείωσε τηλεθέαση 13,4% και τηλεμερίδιο 28,3% και 1.258.000 τηλεθεατές, ενώ το «Πιο πολύ την Κυριακή» βρέθηκε στη δεύτερη θέση με τηλεθέαση 13,2% και τηλεμερίδιο 31,8%, που αντιστοιχεί σε 1.235.000 τηλεθεατές. Η μεγάλη χαμένη της βραδιάς ήταν η Ρούλα Κορομηλά. Οι «ευχές» της δεν έπιασαν και η εκπομπή βρέθηκε να σημειώνει τηλεμερίδιο μόλις 10,9%, με αποτέλεσμα την επόμενη μέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, το κλίμα στα γραφεία της εκπομπής να μην είναι το καλύτερο.

Το κορίτσι του Γρηγόρη
Ο Γρηγόρης κατάφερε μέχρι και την τελευταία στιγμή να κρατήσει μυστική την ταυτότητα της συμπαρουσιάστριάς του. Ακόμη και στην εκπομπή παράτεινε την αγωνία μέχρι τα αποκαλυπτήρια της Καλομοίρας. Ο παρουσιαστής με κίνηση ματ εξέπληξε τους πάντες με την επιλογή του. «Ήθελα να έχω την Καλομοίρα μαζί μου, γιατί την αγαπώ πολύ και θα δώσουμε ακόμη περισσότερο κέφι στην εκπομπή», δήλωσε ο Γρηγόρης. Αφήστε δε το γεγονός ότι, όπως μάθαμε, της αρέσουν και οι τούρτες