Επιστροφή χωρίς νικητή

04.09.2006
Εμφανώς αδυνατισμένοι, μαυρισμένοι και πολύ ταλαιπωρημένοι επέστρεψαν οι παίκτες του φετινού «Survivor» από το μακρινό Παναμά.

Εμφανώς αδυνατισμένοι, μαυρισμένοι και πολύ ταλαιπωρημένοι επέστρεψαν οι παίκτες του φετινού «Survivor» από το μακρινό Παναμά. Υστερα από παραμονή δύο μηνών και πολλές δυσκολίες οι 20 συνολικά Έλληνες και Τούρκοι παίκτες πήραν το δρόμο του γυρισμού ανανεώνοντας το ραντεβού τους για λίγο πριν από τα Χριστούγεννα. Όταν δηλαδή θα γίνει ο τελικός αγώνας για να ανακηρυχθεί ο νικητής του παιχνιδιού.

Μέχρι τότε όμως θα μάθουμε όλα όσα διαδραματίστηκαν και θα γνωρίσουμε τους πρωταγωνιστές τον Οκτώβρη όπου και θα ξεκινήσει να προβάλλεται το παιχνίδι στο Mega με παρουσιαστή, της ελληνικής συμμετοχής, τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Όλα ξεκίνησαν περίπου στα μέσα Ιουνίου όταν οι παίκτες αποβιβάστηκαν στον Παναμά και συγκεκριμένα στο σύμπλεγμα των νησιών Πέρλες. Αμέσως χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, την ελληνική και την τουρκική, και έμειναν σε δύο διαφορετικά νησιά. Καθ όλη τη διάρκεια των δοκιμασιών πιο... σκληρά καρύδια φαίνεται πως αποδείχθηκαν οι Τούρκοι, αφού όταν έφτασαν στο σημείο του παιχνιδιού που έπρεπε οι δύο ομάδες να ενωθούν υπερτερούσαν αριθμητικά. Έτσι στην τελική ομάδα, που πλέον τα αγωνίσματα ήταν ατομικά και όχι ομαδικά όπως στην αρχή, υπήρχαν 7 Τούρκοι και 5 Έλληνες.

Οι δοκιμασίες και ο έρωτας
Από τις μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι παίκτες ήταν η πείνα, οι κακές καιρικές συνθήκες και τα έντομα. Στις περισσότερες δοκιμασίες το έπαθλο ήταν κυρίως τρόφιμα. Είτε σε όλη την ομάδα είτε μόνο σε δύο και μάλιστα σε ρομαντικό εστιατόριο ή ακόμη και σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Κάπως έτσι στο παιχνίδι αναπτύχθηκε και ένας μεγάλος έρωτας μεταξύ μιας Ελληνίδας και ενός Τούρκου. Ο έρωτάς τους, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν κεραυνοβόλος και παρότι το παιχνίδι τελείωσε υπάρχει μεγάλη περίπτωση η σχέση τους να διαρκεί ακόμη.

Μαρκουλάκης - Ιλικάλι σημειώσατε Χ
Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης από τη μία πλευρά και ο Τούρκος παρουσιαστής Ατσούν Ιλικάλι από την άλλη προσπαθούσαν να κάνουν όσο μπορούσαν τη ζωή των παικτών πιο εύκολη. Οι δύο παρουσιαστές συνεργάστηκαν άψογα, δημιούργησαν πολύ καλές σχέσεις και μάλιστα συχνά στα διαλείμματα, οι δύο παραγωγές διασκέδαζαν παίρνοντας μέρος σε ανάλογες δοκιμασίες όπως εκείνες των παικτών.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στην επιστροφή του δήλωσε ενθουσιασμένος με την εμπειρία και περιμένει με αγωνία τη στιγμή που θα γυριστεί το επεισόδιο του τελικού. Ακόμη βέβαια δεν έχει βρεθεί ο τόπος όπου θα διεξαχθεί το τελευταίο αγώνισμα. Το σίγουρο είναι πως ούτε στον Παναμά ούτε στην Ελλάδα αλλά ούτε και στην Τουρκία θα γίνει το γύρισμα, αλλά σε μια άλλη, ίσως κοντινή χώρα για να μεταδοθεί απευθείας.