Φαίη Σκορδά: Οι ευχές της στον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τη Μάρτζυ Λαζάρου και η δέσμευση

05.07.2024
Φαίη Σκορδά: Οι ευχές της στον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τη Μάρτζυ Λαζάρου και η δέσμευση
Η νέα εκπομπή του ΣΚΑΙ ξεκινάει τη Δευτέρα

Τις δικές της ευχές αλλά και μια προσωπική δέσμευση έδωσε σήμερα η Φαίη Σκορδά στο «Fay’s Time» προς τους συνεργάτες της Λάμπρο Κωνσταντάρα και Μάρτζυ Λαζάρου που από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου κάθε μεσημέρι στις 14:50 θα παρουσιάζουν την νέα καλοκαιρινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Summer’s Cool» μαζί με την Μαριάντα Πιερίδη, τον Ισίδωρο Φίκαρη και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα.

«Είδα το τρέιλερ για την καλοκαιρινή εκπομπή και κάποιοι άνθρωποι πολύ σημαντικοί αυτής της εκπομπής θα συνεχίσουν να είναι μαζί σας και να σας κάνουν παρέα όλο το καλοκαίρι. Με την εκπομπή Summer’s Cool η οποία ξεκινάει πότε;» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.
«Τη Δευτέρα 14:50» της απάντησαν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Μάρτζυ Λαζάρου.

«Να σας ευχηθώ καλή επιτυχία και να ξέρετε ότι χρειαστείτε, αν χρειαστείτε κάτι από εμένα εγώ θα είμαι δίπλα σας» συνέχισε η Φαίη Σκορδά με τους συνεργάτες της να την πειράζουν ζητώντας της να είναι η πρώτη τους καλεσμένη και τη Φαίη γελώντας να συνεχίζει:

«Ο Λάμπρος είναι ο παρουσιαστής αν και δεν χρειάζεται να πω τίτλο γιατί υπήρχαν και κάποια τηλεοπτικά ρεπορτάζ κατά τη διάρκεια της σεζόν ότι είχατε κάνει συμφωνία και για μια άλλη εκπομπή, όλα όταν υπάρχει καλή διάθεση κι όταν υπάρχουν καλοί άνθρωποι- και γι’ αυτό τον λόγo εκτιμώ εγώ τον ΣΚΑΙ – βρίσκουν τον χρόνο τους την κατάλληλη στιγμή. Μαζί θα είναι και η Μαριάντα Πιερίδη»

Με τη σειρά του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε πως οι τίτλοι δεν παίζουν ρόλο,αν η παρέα δεν δέσει.

Τελευταία τροποποίηση στις 05.07.2024 - 13:14