Απασφάλισε η Δανάη Μπάρκα: «Παιδιά η αδιακρισία είναι τρομερό πράγμα»

Απασφάλισε η Δανάη Μπάρκα: «Παιδιά η αδιακρισία είναι τρομερό πράγμα»
Η άτυχη στιγμή στην παραλία που την εξόργισε

Στο εξοχικό της στη Μεσσηνία πέρασε το Σαββατοκύριακο η Δανάη Μπάρκα, όπως κάνει σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού αφού εκεί έχει μάθει να περνάει τα καλοκαίρια της και είναι στην κυριολεξία το ησυχαστήριο τόσο το δικό της όσο και της μητέρας της Βίκυς Σταυροπούλου και του δεύτερου μπαμπά της Χρήστου Χατζηπαναγιώτη.

Συνηθίζει μάλιστα κάθε Παρασκευή μετά την εκπομπή να φεύγει απ’ ευθείας για τις όμορφες Κιτριές. Σήμερα όμως στην εκπομπή της αποκάλυψε πως αυτή τη φορά δεν πέρασε το ίδιο καλά όπως πάντα:

«Παιδιά, η αδιακρισία είναι τρομερό πράγμα. Θα το πω τώρα, θα σκάσω, έλεγα να μην το πω, αλλά θα το πω» ξεκίνησε να λέει και στη συνέχεια περιέγραψε τι ακριβώς έγινε:

«Το Σάββατο κάναμε εμείς το μπανάκι μας στο γνωστό μας μέρος, στις Κιτριές. Εμένα, αυτό είναι το χωριό μου, είναι ο τόπος μου, είναι το μέρος μου, είναι η οικογένειά μου εκεί, οι κουμπάροι μου κλπ. Κάποια στιγμή πηγαίνω προς τη θάλασσα και μου λέει η παρέα μου: Έχε το νου σου, σε βγάζουν βίντεο και φωτογραφίες.

Και γυρνάω και βλέπω τρία νέα παιδιά, δύο αγόρια κι ένα κορίτσι, τα οποία εντελώς αδιάκριτα είχαν σηκώσει τα κινητά. Κάνω το μπάνιο και γυρνώντας μου λέει η κυρία που ήταν στη διπλανή ξαπλώστρα «κι εσείς τώρα τι είναι αυτό το άσχημο που βιώνετε». Δεν είναι κακό να σε βγάλει κάποιος φωτογραφία και βίντεο, αλλά είναι αδιάκριτο»

Όσο για το πώς αντέδρασε στην αδιακρισία τους; Η ίδια είπε:
«Δεν πήγα να τους μιλήσω, επειδή δεν τους ξέραμε. Αλλά όταν μπήκαν στη θάλασσα σήκωσα και εγώ το κινητό μου και έκανα ότι τους καταγράφω»

Τελευταία τροποποίηση στις 19.06.2024 - 15:20