Η Μάγισσα: Λίγο πριν από το τέλος έρχεται η εξήγηση για τη δύναμη της Κυπριανής

01.04.2024
Η Μάγισσα: Λίγο πριν από το τέλος έρχεται η εξήγηση για τη δύναμη της Κυπριανής
Τρία (επεισόδια) και σήμερα μετράμε για τη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 που οδεύει προς το τέλος και μας κρατά ακόμη με κομμένη την ανάσα.

Το μυστηριώδες παρελθόν της Κυπριανής ξετυλίγεται οδεύοντας προς το τέλος και θα δούμε τη σχέση της μητέρας του Σπήλιου με τη μαγεία (την οποία κληρονόμησε από τη δική της μη΄τερα) αλλά και την Αναχίτ.

45_13.png

Την ίδια στιγμή, ο Κανέλλος έρχεται αντιμέτωπος με μια αλήθεια που θα τον σοκάρει. Πόσο έτοιμος είναι, άραγε, να δεχτεί πως η Δαμιανή, η γυναίκα για την οποία χαράμισε όλη τη ζωή του είναι ένας... διάολος;

Η Δαμιανή, όμως θα αντιμετωπίσει και την Κυπριανή η οποία έχει καταλάβει ακριβώς τι έχει κάνει και δεν διστάζει να της το πει κατάμουτρα.

{https://www.youtube.com/watch?v=xJwTP5cNUl4&ab_channel=ANT1TV}

Στο μεταξύ, η η Αγάθη καταφέρνει να βγάλει τη Ρηνιώ έξω απ’ τον πύργο ντυμένη ως καλόγρια και η κοπέλα θα προλάβει να ενημερώσει τους δικούς της για το αληθινό πρόσωπο της Δαμιανής, αλλά και για την καταδίκη θανάτου της Θεοφανώς.

89_22.png

Ο Αντρέι με τον Μάρκο καλούνται ν’ αποφασίσουν αν θα παραμείνουν σύμμαχοι ή θα στραφεί ο ένας ενάντια στον άλλον, ενώ την ώρα που η Θεοφανώ οδηγείται στον θάνατο, θα φανερωθούν στον Σπήλιο τα κρίματα του δικού του κόσμου. Πολλές πληροφορίες και το θέμα είναι τι θα τις κάνει αυτές, μπροστά στην αδελφή που τώρα αναγνωρίζει.

{https://www.youtube.com/watch?v=C13e-udB1hc&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 01.04.2024 - 17:00