Η Μάγισσα: Οργή για τη Δαμιανή και fun facts για τις σκηνές με τις μάχες και το όραμα της Θεοφανώς

19.03.2024
Η Μάγισσα: Οργή για τη Δαμιανή και fun facts για τις σκηνές με τις μάχες και το όραμα της Θεοφανώς
Ένα από τα πιο «δυνατά» επεισόδια της σεζόν είδαμε τη Δευτέρα το βράδυ και σήμερα, Τρίτη, αναμένεται ένα ακόμη δυνατότερο.

Όσο και να είναι προετοιμασμένος κανείς, από όλα ΄οσα έχουν διαρρεύσει μέσω spoilers, η έκπληξη τελικά παραμένει και οι εξελίξεις κόβουν την ανάσα.

Η Μάγισσα πλησιάζει στην κορύφωσή της και μετράμε μόλις 6 επεισόδια πριν από το τέλος μιας, πραγματικά, εξαιρετικής σεζόν.

Οι Γερακάρηδες κατέλαβαν τον πύργο των Λασκαραίων με τη βοήθεια της Δαμιανής (που λίγα είναι τα ψωμιά της, όμως) και ο κόσμος «τρελάθηκε» (αρχικά) με τα «θρασίμια» που σκότωναν τους κοιμισμένους φρουρούς!

Ο Τζανής που δεν άντεχε άλλο τη μοίρα του και είπε να την αλλάξει μόνος, ανακοίνωσε πως είναι πια ο καπεταναίος της φαμίλιας του και πως θα παντρευτεί τη Μεταξία για να την κάνει πραγματική αρχόντισσα το πλευρό του.

Η Δαμιανή που έχει κάνει τα χίλια μύρια μέχρι τώρα βάφει ξανά με αίμα τα χέρια της καθώς η Αναστασία την καταλαβαίνει και απειλεί πως θα πει τα πάντα στον Μάρκο και τον Μιχαήλ οι οποίοι αντίθετα με αυτό που περίμενε, ζουν ακόμη. Και όχι μόνο αυτό, αλλά από εκεί που δεν τον περίμενε εμφανίζεται και ο Αντρέι, τον οποίο φοβάται πολύ εφόσον ξέρει την αλήθεια για εκείνη.

5_29.jpg

Η Αναστασία αφήνει την τελευταία της πνοή στα χέρια της Δαμιανής η οποία και θα προσπαθήσει να κρύψει την ενοχή της χρεώνοντας το έγκλημα στους Γερακάρηδες, όμως η Ρηνιώ θα είναι αυτή που θα την αμφισβητήσει και θα φτάσει στην άκρη του νήματος.

{https://twitter.com/Agapi_tl/status/1769834790276981199}

Στο σημερινό επεισόδιο ο θρήνος του Μιχαήλ όταν βλέπει νεκρή την Αναστασία, αλλά και του Μάρκου που αντικρύζει νεκρή τη μάνα του αναμένεται να είναι ένα από τα πιο δυνατά σημεία.

{https://www.youtube.com/watch?v=cLGPIBY1j8g&ab_channel=ANT1TV}

Με τους θεατές να χειροκροτούν κάθε συντελεστή (ακόμη και αυτούς που μισούν μέσα από τις κινήσεις τους) ο σκηνοθέτης της μεγάλης επιτυχίας, Λευτέρης Χαρίτος, μοιράστηκε μέσω X/Twitter μερικά fun facts για τα γυρίσματα δύο πολύ απαιτητικών σκηνών.

Αρχικά, για τη μάχη. Ακόμη μία μάχη, ακόμη ένα ξεχωριστό χειροκρότητα καθώς και πάλι το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό για ελληνική παραγωγή.

12_12.png

«Fun facts για τη μάχη. Πήραν μέρος 40 επαγγελματίες μαχητές. Οι πρόβες κράτησαν τρεις μήνες. Το γύρισμα μία νύχτα. Τα σπαθιά ήταν ασφαλή από ξύλο. Έκανε πολύ κρύο το βράδυ του γυρίσματος. Ο Μάρκος και ο Μιχαήλ έκαναν πολλές πρόβες πριν τη λήψη σε slow motion με τους μαχητές», γράφει ο σκηνοθέτης ενώ συμπληρώνει πως «Η μάχη των Γερακάρηδων έγινε σε άλλη νύχτα Οι Σπήλιος, Θράσος και Μόφορης έκαναν πολλές λήψεις για να φτάσουμε στο ποθητό αποτέλεσμα Ο δάσκαλος όλων των μαχών ονομάζεται Αλέξης Μπέγκα και είναι υπεύθυνος για τις πολύμηνες πρόβες».

56_27.png

Μία ακόμη ξεχωριστή σκηνή ήταν αυτή του οράματος που έχει η Θεοφανώ στην οποία της φανερώθηκαν «όλα τα κρίμματα του κόσμου», όπως της είπε η μάνα της, η Αναχίτ. «Ο Βασίλης Κασβίκης ο διευθυντής φωτογραφίας και ο Μιχάλης Κωνσταντάτος σκηνοθέτης έβαλαν την υπογραφή τους στο γύρισμα του στούντιο. Έπειτα ήρθε η ώρα της επεξεργασίας όλου αυτού για να δημιουργηθεί η αίσθηση του μυαλού της Θεοφανούς», γράφει ο Λευτέρης Χαρίτος.
0_14.jpg
«Η μοντέζ Λύδια Αντόνοβα, ο Βαγγέλης Γιαννούλας ένας από τους πολλούς υπεύθυνους της σειράς για τα ειδικά εφέ και εγώ ανταλλάξαμε πάνω από 20 δοκιμές πριν φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα. Η σωστή απόδοση του χάους στο μυαλό της Θεοφανούς ήθελε ακρίβεια στο σχεδιασμό», συμπλήρωσε ο σκηνοθέτης ενώ αναμένουμε να δούμε τι θα κάνει με όλη αυτή την πληροφορία η Θεοφανώ πια.

{https://twitter.com/willie_conway/status/1769828653720916143}

{https://twitter.com/willie_conway/status/1769829504267039032}

{https://twitter.com/willie_conway/status/1769831302314840242}

{https://twitter.com/willie_conway/status/1769832064092631335}

Η συνέχεια σήμερα και δίνουμε ένα μόνο στοιχείο για το μέλλον και έχει να κάνει με την πραγματική ταυτότητα της «Μάγισσας» καθώς ο Αντρέι αποκαλύπτει στον Μάρκο και τον Μιχαήλ ποιος είναι ο πατέρας της κοπέλας, πράγμα που κάνει την ίδια στιγμή και η ίδια προς τον αδελφό της, τον Σπήλιο, μια αποκάλυψη που εντέλει θα της σώσει τη ζωή.

Τελευταία τροποποίηση στις 19.03.2024 - 13:42