Η Μάγισσα: Η Δαμιανή σκοτώνει την Αναστασία και αυτό γίνεται η αρχή του τέλους της

15.03.2024
Η Μάγισσα: Η Δαμιανή σκοτώνει την Αναστασία και αυτό γίνεται η αρχή του τέλους της
Ακόμη μία φορά θα βάψει τα χέρια της με αίμα η Δαμιανή, αλλά θα είναι η τελευταία της.

Η νύχτα που η Μάνη θα γεμίσει νεκρούς έρχεται… Ο πόλεμος ξεκινά και ο πύργος των Λασκαραίων θα βαφτεί με αίμα

Βρισκόμαστε στα 7 επεισόδια πριν από το τέλος και η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη στη Μάγισσα του ΑΝΤ1. Λασκαραίοι και Γερακάρηδες βγάζουν τα σπαθιά από το θηκάρι τους, δίνοντας μάχη ζωής και εξουσίας. Όλα δείχνουν πως το σχέδιο του Τζανή στέφεται με επιτυχία και ο διψασμένος για αίμα και εκδίκηση Λάσκαρης θα απολαύσει τη νίκη του περισσότερο από καθετί άλλο. Γίνεται ο άρχοντας του πύργου, αλλά για πόσο;

8_25.png

Μέσα στον πανικό της μάχης, διαπράτετται ακόμη ένα έγκλημα μεταξύ των γυνακών της οικογένειας. Η Δαμιανή μαχαιρώνει την Αναστασία η οποία την κατηγόρησε ευθέως πως ήταν εκείνη που έμπασε τους Γερακα΄ρηδες μέσα στον πύργο. Η «αρχόντισσα» θα υποστηρίξει πως την σύγκρια του άντρα της σκότωσαν οι Γερακάρηδες αλλά ο πρώτος άνθρωπος που έχει τις αμφιβολίες του (γιατί ξέρει καλά πως στο μέρος όπου βρέθηκε νεκρή η Αναστασία δεν είχαν φτάσει οι «εχθροί») είναι η Ρηνιώ που τελικά θα ξεμπροστιάσει τη μάνα της, πράγμα που τελικά θα την φτάσει στο τέλος της (μετά και την εκδίκηση που θα ζητήσουν - και θα πάρουν ο Μιχαήλ και ο Μάρκος).

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια - Έτσι καθαρίζει την Αναστασία - Newsing.gr

Η Δαμιανή θα πα΄ρει και τη δική της ζωή προς το τέλος της σειράς, όπως έχουμε ξαναπεί, μην έχοντας πια τίποτα να την κρατά στη ζωή.

Ο Αντρέι ζητάει τη συνδρομή του Δραγουμάνου για ν’ αντιμετωπίσει τους Γερακάρηδες, ενώ ο Μισέλ με τη Σκεύω και τα παιδιά της ετοιμάζονται να το σκάσουν.

89_20.png

Η Θεοφανώ δίνει μάχη για να σωθεί και να σώσει το μωρό της στο μυστικό σημείο που την έχει κρύψει ο Βρώτσος, όμως φαίνεται πως τελικά θα κινδυνέψει το ίδιο!

12_11.png

Η ώρα της κρίσης φτάνει για όλους και την επόμενη ημέρα τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο στον πύργο των Λασκαραίων.

Εν αναμονή λοιπόν...

{https://www.youtube.com/watch?v=YeLAh5GgxBU&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 15.03.2024 - 18:17