Μάγισσα: Ο Αντρέι έγινε Αντρέας και η Δαμιανή ζει μέσα στον τρόμο και πάλι

05.03.2024
Μάγισσα: Ο Αντρέι έγινε Αντρέας και η Δαμιανή ζει μέσα στον τρόμο και πάλι
Ως «Ανδρέας Λάσκαρης» συστήθηκε για πρώτη φορά ο Αντρέι και παρουσιάστηκε ως ο νόμιμος διάδοχος για το καπετανάτο της Κάτω Μάνης. Τώρα αρχίζουν τα όργανα!

Ένα πολύ έντονο επεισόδιο αυτό της Δευτέρας και φαίνεται ότι αυτό της Τρίτης θα είναι ακόμη πιο έντονο.

Αρχικά η Δαμιανή, ΄υστερα από μία συζήτηση που κα΄νει με τη Θεοφανώ, η οποία ήδη την έχει «δει» σε όραμα ως τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του βρέφους, αντιλαλβμάνεται ότι εκείνη έχει πλησιάσει επικίνδυνα στην αλήθεια για τη δολοφονία του βρέφους και αρχίζουν να τη «΄ζώνουν» τα φίδια.

{https://www.youtube.com/watch?v=gT1ATk8iKn8&t=1s&ab_channel=ANT1TV}

Tην ίδια ώρα, ένα ένοχο μυστικό αποκαλύπτεται και θα φέρει Λασκαραίους και Γερακάρηδες ένα βήμα πριν τη μεγάλη σύγκρουση…

Ο Αντρέι προσπαθεί να πάρει τα ηνία των Λασκαραίων, ως ο νόμιμος διάδοχος του καπετανάτου. Ο δρόμος της προσπάθειας αυτής θα είναι δύσβατος, με δύσκολες αποφάσεις και απρόσμενους συμμάχους, τη στιγμή που η Δαμιανή προσπαθεί να επηρεάσει τον Μιχαήλ πως η Θεοφανώ αποτελεί κίνδυνο για την οικογένειά τους.

12_6.png

Κι ενώ η κατάσταση μεταξύ των δύο πατριών γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνη, ο Μάρκος παίρνει μια απόφαση για τον γάμο του, που θα φέρει καινούριες φουρτούνες. Την ίδια στιγμή, όμως, το ένοχο μυστικό του Τζανή αποκαλύπτεται.

{https://www.youtube.com/watch?v=uaQ9WSfhgZI&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 05.03.2024 - 17:14