Η Μάγισσα: Η αρχή του τέλους έρχεται και όλοι θα πληρώσουν…Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του χρόνου

12.01.2024
Η Μάγισσα: Η αρχή του τέλους έρχεται και όλοι θα πληρώσουν…Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του χρόνου
Η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 επιστρέφει στη μικρή οθόνη τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου. Ιδού μια πρώτη γεύση του τι περιμένουμε την πρώτη εβδομάδα της προβολής της.

Μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων βρισκόμαστε ενώπιων νέων εξελίξεων τόσο στον πύργο των Λασκαραίων όσο και σε αυτόν των Γερακάρηδων και για να μπαίνουμε σιγά σιγά στο νόημα έχουμε μερικές αρχικές πληροφορίες.

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου - Επεισόδιο 41

Ο πύργος των Λασκαραίων προσπαθεί να ξαναβρεί τους ρυθμούς του, μετά τη διαμάχη του Μάρκου και του Μιχαήλ. Ο Σπήλιος μεταβαίνει εσπευσμένα στην Αρεόπολη κι εκεί η Κυπριανή παίρνει μια απόφαση, που θα φέρει στους Γερακάρηδες καινούριες φουρτούνες. Ο Τζανής καταστρώνει ένα επικίνδυνο σχέδιο, προκειμένου οι Τριβολαίοι ν’ αρπάξουν τη Θεοφανώ απ’ τον πύργο. Τα συναισθήματα της Θεοφανώς για τον Μάρκο δεν είναι πια τα ίδια, οδηγώντας τη σχέση τους σε αδιέξοδο. Ο Αντρέι με τον Μπακού έρχονται αντιμέτωποι με μια αποκάλυψη που θα τους συνταράξει. Η έκρηξη μιας αποθήκης, με μπαρούτι, θα προκαλέσει αναστάτωση, φέρνοντας ζωές σε κίνδυνο, αλλά και την αρχή του τέλους.

Τρίτη 16 Ιανουαρίου - Επεισόδιο 42

Ο Μάρκος με τον Αντρέι, τον Μπακού και τον Βρώτσο προσπαθούν να βρουν τους Τριβολαίους που έχουν αρπάξει τη Θεοφανώ και η καταδίωξη τους, θα τους οδηγήσει στο αρχοντικό ενός μυστηριώδη άντρα. Θ’ αποδειχθεί φίλος ή εχθρός τους; Η Κυπριανή αναστατώνεται ιδιαίτερα, καθώς πληροφορείται απ’ τον Σπήλιο, για τη Θεοφανώ. Η Θεοφανώ προσπαθεί να ξεφύγει απ’ τους εχθρούς της. Η νύχτα θα βαφτεί με αίμα και το πνεύμα της Άναχιτ, θα γυρέψει εκδίκηση, με τον πιο αποτρόπαιο τρόπο.

6_35.png

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου - Επεισόδιο 43

Ο Μάρκος σοκάρεται απ’ την πράξη της Θεοφανώς. Η Κυπριανή επιστρέφει μόνιμα στον πύργο των Γερακάρηδων, οδηγώντας τη Γερακίνα σε μια απρόσμενη απόφαση. Ο πραγματικός δολοφόνος του βρέφους ξεκινάει μια εκστρατεία για να ρίξει στάχτη στα μάτια όσων τον υποπτεύονται. Ο Κανέλλος συγκρούεται με την Δαμιανή για όσα γίναν με τους Τριβολαίους. Ο Μάρκος παίρνει έναν επικίνδυνο δρόμο για να ξεδιαλύνει το μυστήριο της Θεοφανώς.

{https://www.youtube.com/watch?v=xI1W2Ctk6Q8&ab_channel=MakisTube}

Τελευταία τροποποίηση στις 12.01.2024 - 14:40