Eurovision 2024: Η νέα συμμετοχή από «άκυρη» χώρα (που δεν είναι καν χώρα) προκαλεί έκπληξη

04.01.2024
Eurovision 2024: Η νέα συμμετοχή από «άκυρη» χώρα (που δεν είναι καν χώρα) προκαλεί έκπληξη
Αν σου φαινόταν παράξενο που συμμετέχει η Αυστραλία στον ετήσιο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision ετοιμάσου για κάτι πιο ακραίο!

Στο Μάλμε της Σουηδίας από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2024, θα γίνει ο επόμενος μουσικός διαγωνισμός της Eurovision καθώς πέρσι νικήτρια ήταν η Loreen με το τραγούδι Tatttoo και, όπως, γνωρίζουμε ήδη, τη χω΄ρα μας θα εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι.

{https://www.instagram.com/p/C1CrdXfiMPV/}

Στις 5 Δεκεμβρίου ανακοινώθηκε πως συνολικά 37 χώρες συμμετέχουν στο φετινό διαγωνισμό, όμως φαίνεται πως όλα είναι ιδιαίτερα ρευστά με τη Ρουμανία να μην έχει ακόμη επιβεβαιωθεί και μία έκπληξη να έχει ταράξει τους φανς.

{https://www.instagram.com/p/C0ecG-9qCJO/}

Και ενώ όλα αυτά τα χρόνια η συμμετοχή του Ισραήλ αρχικά και της Αυστραλίας έγινε αποδεκτή από όλους, τώρα έρχεται μια νέα «βόμβα» να προκαλέσει απορία, αλλά και αντιδράσεις.

Ο Damiano David και η Dove Cameron είναι το νέο hot ζευγάρι της showbiz και υπάρχουν αποδείξεις

Με πρόσφατη ανάρτηση στα social media έγινε γνωστό ότι «Η Καραϊβική (!) έρχεται στη Eurovision».

{https://www.instagram.com/p/C1mbbTDPoQd/}

Η ερωτήσεις είναι δύο (βασικά) λοιπόν! Αφενός, «Τι δουλειά έχει στην Eurovision η Καραϊβική;», αφετέρου «Ποια Καραϊβική;» καθώς με αυτό τον όρο μιλάμε για περιοχή και όχι για συγκεκριμένη χώρα. Προφανώς αναμένονται κι άλλες ανακοινώσεις, όμως τα ερωτηματικά έχουν προκύψει εύλογα και το τρολάρισμα επίσης.

Οι φανς λοιπόν ζητούν «με το καλό» να ανοίξουν οι πόρτες και για τις ΗΠΑ και διάφορες χώρες της Αφρικής ενώ οι διοργανωτές θα πρέπει να σκεφτούν σοβαρά να αλλάξουν και το όνομα από Eurovision σε... Worldvision!

Εν αναμονή εξελίξεων, θυμίζουμε πως πρόσφατα η Μαρίνα Σάτι προχώρησε σε οργισμένη αντίδραση σε φήμες που την ήθελαν να έχει ήδη απορρίψει 150 τραγούδια για τη συμμετοχή της.

Τελευταία τροποποίηση στις 04.01.2024 - 14:01