Η μάγισσα: Ακόμη μία απρόσμενη εγκυμοσύνη ανατρέπει ισορροπίες

18.12.2023
Η μάγισσα: Ακόμη μία απρόσμενη εγκυμοσύνη ανατρέπει ισορροπίες
Φαίνεται ότι δεν έχουν γεννητούρια μόνο στο Λασκαραίικο!

Νέα εβδομάδα με νέα επεισόδια ξεκινά και για τη Μάγισσα του ΑΝΤ1 όπου αρχικά βλέπουμε τη Μεταξία να επιστρέφει στον πύργο των Λασκαραίων, αφού την ανάγκασε ο πατέρας της μόλις έμαθε για τη σχέση της με τον Τζανή. Η κατάσταση, όμως, όπως είναι αναμενόμενο, φαίνεται έτοιμη να εκραγεί.

{https://www.instagram.com/p/C0_iZuqtmNo/}

Στα εγκαίνια της εκκλησίας του Αντρέι, ο Μάρκος θα δεχτεί τις απειλές δύο αντρών οι οποίοι δεν έχουν καλοδεί το χάρισμα της Θεοφανώς. Γενικά δεν είναι λίγοι εκείνοι που τη θεωρούν μάγισσα και απαιτούν μέχρι να εκδιωχθεί απ’ τη Μάνη.

6_21.png

Στο μεταξύ, η Θεοφανώ, με τη βοήθεια του Βρώτσου, βρίσκεται στα ίχνη του ανθρώπου, που έδωσε την εντολή να δολοφονήσουν τη Σιμώνη, πράγμα που θα φέρει κι άλλες εντάσεις.

9_13.png

Τα δύσκολα για τη Θεοφανώ και τον Μάρκο τώρα αρχίζουν, με ανυπολόγιστες συνέπειες ενώ στον πύργο των Γερακάρηδων ο Σπήλιος μαθαίνει από τη Γερακίνα ότι θα γίνει ξανά πατέρας. Τα πράγματα, όμως, ούτε κι εκεί έχουν χαρά γύρω τους!

{https://www.youtube.com/watch?v=CBYtP_N4amY&t=4s&ab_channel=ANT1TV}

Η Μεταξία αποκαλύπτει στον Τζανή ότι το παιδί που έχασε ήταν δικό του και όχι του Μάρκου ενώ ο έρμος ο Λάσκαρης θα βρεθεί πρωταγωνιστής σε ακόμη μία απίθανη σκηνή με τον Σπήλιο, ο οποίος απαιτεί από εκείνον να μείνει μακριά από την κόρη το και η κουτουλιά που του ρίχνει είναι, πραγματικά, αυτό που λέμε «όλα τα λεφτά».

{https://www.youtube.com/watch?v=1rU1VbmS1xc&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 18.12.2023 - 17:01