Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Χρήστος ξαναζεί τον θάνατο της μητέρας του και ένα μυστικό έρχεται να στοιχειώσει τον Γιωργίκη

12.12.2023
Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Χρήστος ξαναζεί τον θάνατο της μητέρας του και ένα μυστικό έρχεται να στοιχειώσει τον Γιωργίκη
Ο μοναχός Επιφάνειος μαθαίνει τα πάντα για τη γυναίκα που αγάπησε και δεν είναι άλλη από την Ευγενία.

Η εξομολόγηση στο μοναστήρι θα οδηγήσει σε αποκαλύψεις που αναστατώνουν τον Επιφάνειο. Ο Χρήστος του μιλά για όλα χωρίς, φυσικά, να γνωρίζει ότι απέναντί του έχει τον θείο του και πιθανότατα, βιολογικό του πατέρα.

Η Μάγισσα: «Ρέστα» έδωσαν Αντρέι και Κανέλος, όμως εμείς όμως «πεθαίνουμε» για Φρίξο

Την ίδια στιγμή, ο Γιωργίκης συζητά με τον Στασινόπουλο τις ανησυχίες του για την κατάσταση του γιου του και εκείνος μοιράζεται μαζί του ένα μυστικό από το παρελθόν που αφορά και τους δύο. Του αποκαλύπτει όσα ο Στράτος ξέρει από τον Ανέστη για τον θάνατο της Ευγενίας και από ό,τι φαίνεται, αναμένεται μεγάλη ταραχή.

5_16.png

Στο μεταξύ, η Αλεξάνδρα στεναχωρημένη από την άσχημη τροπή της υπόθεσης του πατέρα της, έχει αμφιβολίες για την απόφαση της να φύγει απ’ τον Τύρναβο, παρά τα όνειρα του Απόστολου για την κοινή ζωή τους στην Αθήνα.

Η Ιουλία αποφασισμένη να κρατήσει την υπόσχεση που έδωσε στον αδερφό της, κόβει κάθε δεσμό με τον αγαπημένο της. Ο Γρηγόρης εναντιώνεται σε αυτή την απόφαση, γεγονός που εξαγριώνει τον Ρήγα και τους φέρνει ξανά αντιμέτωπους. Κι ενώ η Κερασίνα επισκέπτεται το αρχοντικό Προβιού για να μιλήσει στον Γιωργίκη, ο Στασινόπουλος ενημερώνει τον Ζαφείρη για την απελευθέρωση του Φώτη.

{https://www.youtube.com/watch?v=-pC0zowB0I0&ab_channel=AlphaTVGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 12.12.2023 - 15:09