Η Μάγισσα: Ένας τραγικός, αλλά αναμενόμενος, θάνατος, μια ξαφνική εγκυμοσύνη και ένα ακόμη παράνομο ζευγάρι

04.12.2023
Η Μάγισσα: Ένας τραγικός, αλλά αναμενόμενος, θάνατος, μια ξαφνική εγκυμοσύνη και ένα ακόμη παράνομο ζευγάρι
Εξελίξεις πολλές τόσο στον πύργο των Λασκαραίων όσο και των Γερακάρηδων.

Η προδοσία του Πετρούνη αποκαλύφθηκε και δεν θα μείνει ατιμώρητη, όμως αυτό που δεν θα μπορούν να κάνουν ο Σπήλιος και η Γερακίνα θα το κάνει η Κυπριανή, η σκληρή γιαγιά του δεν μπορεί να τον συγχωρήσει.

{https://www.youtube.com/watch?v=_W_O5h-ageU&ab_channel=ANT1TV}

Ο θάνατος του νεαρού Γερακάρη δεν μπορεί να αποφευχθεί. Θα βυθίσει σε βαρύ πένθος τη μητέρα του, η οποία, όμως, κάπου εκεί θα μάθει ότι είναι έγκυος, πράγμα που θα αναστατώσει ακόμη μια φορά τον πύργο τους αλλά με άλλον τρόπο πια.

Η Μάγισσα: Χειροκροτούν ήδη την Γερακίνα πριν προβληθεί το επεισόδιο

Στο μεταξύ, στον ίδιο πύργο η Σκεύω υποκύπτει στο έντονο φλερτ του Μισέλ Μποφόρ και οι δυο τους γίνονται ζευγάρι, πάντα με τον φόβο μην τους ανακαλύψει ο Θράσος, πρα΄γμα που θα οδηγούσε, χωρίς αμφιβολία στον θάνατο.

skevo_bofor.jpg

Στο μεταξύ, στον πύργο των Λασκαραίων βρίσκονται μπροστά σε σημαντικές αποκαλύψεις επίσης καθώς ένα νέο όραμα της Θεοφανώς θα οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι ο Αντρέι είναι ο γιος του Τζανέτου Λάσκαρη, ενώ την ίδια στιγμή, η κοπέλα και ο Ρώσος έρχονται πιο κοντά και σε προσωπικό επίπεδο, πράγμα που χαροποιεί τους φανς που θέλουν τους δύο πρωταγωνιστές μαζί.

Image

Τα spoilers συνεχίζονται όμως και θέλουν την εγκυμοσύνη της Θεοφανώς όχι μόνο να αποκαλύπτεται, αλλά και τον Μάρκο να παραδέχεται ότι το παιδί είναι δικό του. Ο αρχηγός των Λασκαραίων φανερώνει τη διάθεσή του να κάνει την κοπέλα σύγκριά του, όπως είχε κάνει και ο πατέρας του τη μητέρα του, όμως εκείνη αντιδρά άσχημα καθώς δεν συμφωνεί.

Άσχημα, όμως, αντιδρά και η Μεταξία, η οποία γυρίζει στο πατρικό της, όπου οι γονείς της, δεν παίρνουν με πολύ καλό τρόπο τα νέα και βάζουν στόχο να εκδικηθούν τον γαμπρό τους που φέρθηκε με τόσο άσχημο τρόπο στην κόρη τους. Και το κάνουν. Οι λεπτομέρειες στο άμεσο μέλλον.

Προς το παρόν, ιδού μια γεύση από το επεισόδιο της Δευτέρας (4/12/2023).

{https://www.youtube.com/watch?v=CIMIRmWj048&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 04.12.2023 - 12:40