Μάγισσα: Η Δαμιανή ανοίγει τον ασκό του Αιόλου με τις αποκαλύψεις της

27.11.2023
Μάγισσα: Η Δαμιανή ανοίγει τον ασκό του Αιόλου με τις αποκαλύψεις της
Θρασύτατη η Δαμιανή δε σταματά πουθενά. Έχοντας η ίδια σκοτώσει το εγγόνι της δε σταματά να στρέφει τις υποψίες όλων προς άλλες κατευθύνσεις και ειδικότερα προς αυτή της Θεοφανώς!

Η Θεοφανώ, από την άλλη, περνά δύσκολα στο μοναστήρι, όπου κυριευμένη από τη μητέρα της, επιτέθηκε βάναυσα στην Αγάθη, πράγμα που περιέπλεξε ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Προσπαθεί να καταλάβει τι της συμβαίνει τη στιγμή που στον πύργο μαθαίνουν τι της έχει συμβεί. Ο Μάρκος την επισκέπτεται στο μοναστήρι αλλά τα όσα της λέει, τελικά θα την απογοητεύσον για δεύτερη φορά.

{https://www.instagram.com/p/C0JjOUCKfAC/}

Ο Μάρκος, ως αρχηγός της φαμίλιας πια, παίρνει την απόφαση να μη στηρίξει τους Γερακάρηδες στον πόλεμο με τους Τούρκους, και έρχονται όλα πάνω- κάτω, ενώ την ίδια στιγμή στον πύργο των Γερακάρηδων, η Κυπριανή είναι ένα βήμα πριν ανακαλύψει τον... ποντικό στη φαμίλια τος.

6_15.png

Η Κερασίνα θα γίνει μάρτυρας μιας συνάντησης του Τζανή και της Μεταξίας και θα καταλάβει αμέσως τη σχέση τους.

5_11.jpg

Η Δαμιανή βέβαια, προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει τους πάντες από την πιθανότητα να αποκαλυφθεί η δική της ενοχή, φανερώνει την αλήθεια για τη Θεοφανώ στο οικογενειακό τραπέζι, παρακούοντας ακόμη μια φορά τον «κύρη» της, ο οποίος δεν φαίνεται να έχει τον έλεγχο πουθενά πια!

{https://www.youtube.com/watch?v=m_eWycdedpo&ab_channel=ANT1TV}

Τέλος, ένα όραμα θα δείξει στη Θεοφανώ τον δολοφόνο του βρέφους και η στιγμή που η αλήθεια θα φανεί δεν αργεί πια.

{https://www.youtube.com/watch?v=Ol6q9PwkZT8&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 27.11.2023 - 17:13