Οι Πανθέοι: Η Μάρμω και ο Κίτσος ένα βήμα πριν από τον... γκρεμό - Τι θα πει εκείνη στον Ανδρέα;

24.10.2023
Οι Πανθέοι: Η Μάρμω και ο Κίτσος ένα βήμα πριν από τον... γκρεμό - Τι θα πει εκείνη στον Ανδρέα;
Δύσκολα τα πράγματα για τη Μάρμω και τον Κίτσο που δεν φαίνεται να μπορούν να διαχειριστούν τα συναισθήματά που τους κατακλύζουν.

Ο Κίτσος δεν έφυγε για το Παρίσι και δείχνει να ζει και να αναπνέει μόνο για τη Μάρμω, η οποία με πόνο αντιλαμβάνεται πως νιώθει ακριβώς το ίδιο. Μόνο που εκείνη έχει να αντιμετωπίσει τον σύζυγό της ο οποίος τυχαίνει και θείος του αγαπημένου της.

Ο κλοιός γύρω τους σφίγγει καθώς ο Ανδρέας δείχνει να έχει καταλάβει (ή, έστω, νιώσει) ακριβώς τι έχει συμβεί, όμως σα να μη θέλει να το «δει» και περιμένει τι θα του πουν οι ίδιοι.

Στο μεταξύ, ο Κίτσος στέλνει γράμμα στη Μάρμω που της ζητά να φύγουν οι δυο τους μακριά και περιμένει με αγωνία την απάντησή της, από όπου και το sneak preview στη συνέχεια.

{https://www.youtube.com/watch?v=g6AH6JKsL68&t=4s&ab_channel=SKAI.gr}

Την ίδια στιγμή, η Μάρμω νιώθει τόσο μπερδεμένη, μοιάζει έτοιμη να τινάξει τη ζωή τους στον αέρα, κάτι που προσπαθεί να αποτρέψει η Νίνα πάση θυσία και πηγαίνει να συναντήσει η ίδια τον Κίτσο.

1_82.png

Ο Ανδρέας ταράζεται πολύ μετά τα λόγια της Χρυσοστόμης για τη Μάρμω, ενώ ο Ισίδωρος θα καταλάβει ότι η Μιρέλλα, η δασκάλα έχει κρυμμένα μυστικά.

Από την άλλη πλευρά, η Λιάνα αισθάνεται παγιδευμένη έπειτα από την πρόταση γάμου του Γαζή, ο οποίος όμως δεν ξέρουμε ακριβώς τι παιχνίδι παίζει καθώς έχουμε δει ότι έχει βρει το ημερολόγιο της Λιάνας και γνωρίζει πολύ καλά τα συναισθήματα που τρέφει η Λιάνα για τον ξάδελφό της.

3_6.png

Τέλος ο Στάθης αναλαμβάνει να σώσει τον Φάνη από τη δύσκολη θέση, ενώ η Ματούλα είναι αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση για τον χαμό του συντρόφου της και αυτό... δεν θα πάει πολύ καλά.

Ιδού και το trailer για μια πρώτη γεύση.

{https://www.youtube.com/watch?v=pHXFptostw4&ab_channel=SKAI.gr}

Τελευταία τροποποίηση στις 24.10.2023 - 14:42