Σασμός: «Εγώ το έκανα» - Ο Μαθιός παραδέχεται στον Αστέρη ότι εκείνος σκότωσε τον Στεφανή

23.10.2023
Σασμός: «Εγώ το έκανα» - Ο Μαθιός παραδέχεται στον Αστέρη ότι εκείνος σκότωσε τον Στεφανή
Η σύγκρουση μεταξύ των δύο αδελφών ενώπιων της αλήθειας που τόσα χρόνια μένει κρυμμένη θα είναι άνευ προηγουμένου και... δεν θα έχει επιστροφή!

Οι αντιρρήσεις και η γκρίνια για τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται το σενάριο του Σασμού γίνονται ολοένα και πιο έντονες όμως στην τηλεθέαση οι αριθμοί δε μειώνονται (τουλάχιστον όχι κάθε μέρα!)

Ιδού τι να περιμένουμε σημερα, Δευτέρα 23/10.

Ο Παύλος αναλαμβάνει και επίσημα το οινοποιείο του Φαρμάκη, προσλαμβάνοντας τον Βαγγέλη. Η Στέλλα παραιτείται από δικηγόρος του Αντρέα, ωστόσο εκείνος δε φαίνεται να έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη. Κι ενώ οι ετοιμασίες για τους αρραβώνες συνεχίζονται, ο Αστέρης μαθαίνει απρόσμενα την αλήθεια για το φόνο του Στεφανή. Ο κόσμος του γκρεμίζεται και η αντίδρασή του θα είναι απρόβλεπτη.

{https://www.youtube.com/watch?v=CGItJtl6ElE&ab_channel=AlphaTVGreece}

Η Θοδώρα επισκέπτεται το γυναικολόγο και μαθαίνει κάτι, που θα την κάνει να καταρρεύσει. Την ίδια στιγμή, η γιαγιά Ειρήνη καλεί τον Αντρέα στο σπίτι για να του μιλήσει για το σασμό. Η συνάντηση αυτή θα εξελιχθεί σε μεγάλη σύγκρουση μεταξύ των δυο τους, και θα οδηγήσει την ηλικιωμένη γυναίκα ένα βήμα πριν το θάνατο.

{https://www.youtube.com/watch?v=lEq5Dt54ymw&feature=youtu.be&ab_channel=AlphaTVGreece}

{https://www.youtube.com/watch?v=S_zokkaMCYQ&t=6s&ab_channel=AlphaTVGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 23.10.2023 - 16:51