Η Μάγισσα: Γερακίνα - Δαμιανή σημειώστε 1 - 0, αλλά ο αγώνας μόλις ξεκίνησε

17.10.2023
Η Μάγισσα: Γερακίνα - Δαμιανή σημειώστε 1 - 0, αλλά ο αγώνας μόλις ξεκίνησε
Επίθεση σε διπλό μέτωπο θα δεχτεί η Δαμιανή Λάσκαρη στο σημερινό επεισόδιο (17/10/2023) και θα φάει και τις... σφαλιάρες της!

Νομίζει ότι τα κανόνισε όλα μια χαρά η Δαμιανή όμως υπολόγιζε χωρίς τη Γερακίνα που... απασφάλισε με ορμή!

Η πρόταση του Μιχαήλ να σταματήσει ο Σπήλιος το κούρσεμα, προκαλεί την οργή της οικογένειας Γερακάρη, ενώ οι δυο πατριάρχες είναι αποφασισμένοι να φτάσουν την κατάσταση στα άκρα και η Γερακίνα αποφασίζει να πάρει τα πράγματα στα χέρια της. Πηγαίνει στον πύργο των Λασκαραίων και απειλεί ευθέως τη συμπεθέρα της πως αν δεν μεσολαβήσει ώστε να μην ζημειωθεί η δική της οικογένεια επαγγελματικά, θα αποκαλύψει στον Μάρκο τα πάντα για τη σχέση του αδελφού του με τη γυναίκα του και... τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται!

1_46.jpg

«Με μια μου φράση μπορώ να διαλύσω όλα», λέει η Γερακίνα και ναι, έτσι ακριβώς είναι, όμως η Δαμιανή δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη.

{https://www.instagram.com/p/CygJ-6-BfHM/}

Ο Μάρκος νιώθει ριγμένος απ’ τα σχέδια του πατέρα του, αλλά ο Μιχαήλ αμετάπειστος ξεκινά ταξίδι στην Αρεόπολη, για να μιλήσει στους υπόλοιπους καπεταναίους όμως εκεί δεν έχει την υποδοχή που περίμενε, καθώς ποιος έχει προλάβει να του χαλάσει τα σχέδια.

2_23.jpg

Στο μεταξύ, μια τραυματισμένη γυναίκα, η Σιμώνη, θα αναστατώσει το ταξίδι των Λασκαραίων, αλλά και τη ζωή της Θεοφανώς, ενώ στον πύργο θα έχουμε και σκηνές «απείρου κάλλους» μεταξύ της Δαμιανής και της Αναστασίας. Η πρώτη θα ρίξει το πρώτο χαστούκι και μετά το δεύτερο, και η δεύτερη δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια. Για να δούμε πώς θα τελειώσει αυτό!

{https://www.youtube.com/watch?v=UmPioSlSsYY&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 17.10.2023 - 18:18