Ελεονώρα Μελέτη: Η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα, η νέα ομάδα και το μήνυμα της Αφροδίτης Γραμμέλη

01.09.2023
Ελεονώρα Μελέτη: Η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα, η νέα ομάδα και το μήνυμα της Αφροδίτης Γραμμέλη
Ανακοινώσεων και αποκαλύψεων συνέχεια. Δέκα μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα (και) της εκπομπής Mega Καλημέρα, έχουμε την πρώτη εικόνα της νέας ομάδας και τα πρώτα σχόλια.

Στις 11 Σεπτεμβρίου ξεκινά τη σεζόν και Ελεονώρα Μελέτη τη σεζόν, στις 07:40, έχοντας, όμως κάποιες αλλαγές στους συνεργάτες της. Οι φήμες κυκλοφορούσα καιρό, ουδείς είχε μιλήσει και τώρα έχουμε επιβεβαιώσεις και εκπλήξεις.

Ο Κώστας Τσουρός και η Άννα Ζηρδέλη αποχώρησαν, όπως ήταν ήδη γνωστό. Στις θέσεις τους παρέμειναν η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Θανάσης Πάτρας και στην παρέα εντάσσονται ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, η Αφροδίτη Γραμμέλη και η Νανά Παλαιτσάκη.

«Σχολιάζουν τις ειδήσεις που απασχολούν την κοινή γνώμη, ανοίγουν "παράθυρο" στον λαμπερό κόσμο της σόουμπιζ, φιλοξενούν συνεντεύξεις με προσωπικότητες που ξεχωρίζουν και αποκαλύπτουν το παρασκήνιο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ», διαβάζουμε στο Δελτίο Τύπου που επικοινώνησε την είδηση στα ΜΜΕ.

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι έτοιμη να μας πει την πιο δυναμική «MEGA Καλημέρα»! Με το καλό!

Οι υπόλοιποι της ομάδας δεν «μίλησαν» με την «πρώτη», όμως η Αφροδίτη Γραμμέλη σα να είχε έτοιμη την ανάρτηση και περίμενε το επίσημο ΟΚ, μοιράστηκε με ανακούφιση τα νέα και τα συναισθήματά της.

«Έμεινα σιωπηλή όλο το καλοκαίρι. Επιλογή μου. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια στις μέρες μας. Ούτε για τα προηγούμενα αλλά ούτε και για τα επόμενα. Το μόνο που θα πω είναι πως νιώθω χαρά και ηρεμία γι αυτό που ζω επαγγελματικά και έχω δίπλα μου εξαιρετικούς συνεργάτες. Τα υπόλοιπα σύντομα στις οθόνες μας. Υγεία να έχουμε», γράφει η γνωστή δημοσιογράφος και τηλεκριτικός.

{https://www.instagram.com/p/CwpZe-NITPx/}

Η Αφροδίτη Γραμμέλη βρισκόταν στο πλευρό της Φαίης Σκορδά τα τελευταία δύο χρόνια, στο πλάι της οποίας φέτος θα βρίσκεται ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που σχολίασε και το post της. Ευγενής άμυλλα, απλή συναδελφικότητα, ουσιαστική φιλία; Ό,τι κι αν είναι, οι ευχές είναι ευχές.

1_37.png

Τελευταία τροποποίηση στις 01.09.2023 - 14:48