Fame Story: Το επίσημο trailer και τα απίθανα δώρα για τον νικητή

21.07.2023
Fame Story: Το επίσημο trailer και τα απίθανα δώρα για τον νικητή
Το ακούμε καιρό αλλά τώρα έχουμε και το επίσημο trailer για να πάμε ένα βήμα παρακάτω. Το Fame Story έρχεται ξανά στην Ελλάδα.

Στο Star με την υπογραφή της BarkingWell Media και του Νίκου Κοκλω΄νη έρχεται την επόμενη τηλεοπτική σεζόν το Fame Story και μέσα από το trailer που κυκλοφόρησε πριν από λίγο έχουμε μια πρώτη εικο΄να, ενώ ταυτόχρονα μαθαίνουμε για τα μεγάλα δώρα που θα φέρει στον νικητή.

Ο Νίκος Κοκλώνης καλεί τον κόσμο να δηλώσει συμμετοχή και αποκαλύπτει τα δώρα. «Κέρδισε συμβόλαιο με την Panik Records, 50.000 ευρώ μετρητά και εκπροσώπησε εσύ την Κύπρο στον μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού», ακούμε και ιδιού το trailer.

{https://www.youtube.com/watch?v=tUUbnGWtKKw&t=5s&ab_channel=FameStory}

Η ομάδα του Fame Story πάντως δεν είναι ακόμη γνωστή. «Θα είναι πολλοί οι καθηγητές και θα έχουμε δυνατούς κριτές. Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο διευθυντής, είναι 3 υποψήφιοι, γίνονται δοκιμαστικά», είχε πει ο παραγωγός και παρουσιαστής στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Yes» παρόλο που ονόματα όπως αυτό της Καλομοίρας και του Ανδρέα Μικρούτσικου έχουν ακουστεί πολύ έντονα!

Όσο για την προβολή; «Θα ξεκινήσουμε τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη και θα τελειώσουμε την τελευταία του Δεκέμβρη. Μετά θα κάνουμε διάλειμμα και μετά J2US. Μέσα στην ακαδημία θα είναι 15 παιδιά και θα έχουμε μία αποχώρηση την εβδομάδα», είχε συμπληρώσει ο Νίκος Κοκλώνης και αναμένονται νεότερα!

Η επίσημη ανακοίνωση του Star

Η πιο διάσημη, τηλεοπτική μουσική Ακαδημία του κόσμου, που από το 2001 έχει αναδείξει παγκοσμίως 103 νικητές, ανοίγει ξανά τις πόρτες της! Το Fame Story, ένα από τα πιο λαμπερά, αγαπημένα και δημοφιλή παγκόσμια talent shows, με φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, μετά την επική του επιστροφή στη Γαλλία, επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στην πιο σύγχρονη εικόνα του, μέσα από το Star, με σκοπό να αναδείξει τα καλύτερα νέα ταλέντα στο τραγούδι.

Fame Story, ο κορυφαίος μουσικός διαγωνισμός, όπου αγόρια και κορίτσια με μοναδική φωνή, με πάθος για το τραγούδι και στόχο να γίνουν τα επόμενα μουσικά είδωλα, ακολουθούν ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα από κορυφαίους καθηγητές στη φωνητική, την ερμηνεία, την κινησιολογία, το χορό και την έκφραση επάνω στη σκηνή. Απόλυτος στόχος, η ανάδειξη και η ανάπτυξη των φωνητικών και μουσικών δεξιοτήτων των σπουδαστών. Η εκπαίδευση εμπλουτίζεται με πρόσθετα ενισχυτικά μαθήματα, που βοηθούν τόσο στη συνολική εμφάνιση όσο και στη διαμόρφωση της προσωπικής τους ταυτότητας ως καλλιτέχνες: social media training, σεμινάρια image making και styling, είναι μόνο μερικά από τα εργαλεία, που θα βοηθήσουν τους επίλεκτους της Ακαδημίας του Fame Story να αναδείξουν τα χαρίσματά τους και να αποκτήσουν star quality!

Αυτός ή αυτή, που θα καταφέρει να ανταποκριθεί στο απαιτητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας, να ξεχωρίσει στα εβδομαδιαία Live shows και να πάρει την ψήφο του κοινού, των κριτών, των καθηγητών, ώστε να φτάσει στον μεγάλο τελικό και να κερδίσει, θα λάβει και ένα από τα πιο σημαντικά και τιμητικά έπαθλα, που έχουν υπάρξει ποτέ σε μουσικό reality show! Θα εκπροσωπήσει την Κύπρο σε γνωστό ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού το 2024! Επιπλέον, θα εξασφαλίσει ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records και χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

Τελευταία τροποποίηση στις 21.07.2023 - 14:53