IQ160: Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα η Σμαράγδα Καρύδη και ο Νίκος Κουρής στέλνουν το δικό τους μήνυμα

28.03.2023
IQ160: Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα η Σμαράγδα Καρύδη και ο Νίκος Κουρής στέλνουν το δικό τους μήνυμα
Η υποδοχή που έκανε το τηλεοπτικό κοινό στη νέα αστυκωμική σειρά του Star ήταν εντυπωσιακή.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της σειράς IQ160 την περασμένη Κυριακή και αυτό αποτυπώθηκε όχι μόνο στο Twitter που είχε το hashtag #ΙQ160gr No1 όλη τη Δευτέρα αλλά και στους δείκτες τηλεθέασης. Με 21% στο δυναμικό κοινό και με 16,6% στο συνολικό, η νέα σειρά είχε μόνο τo Survivor μπροστά της.

20_1_1.jpg

Η ιστορία θέλει την Πηνελόπη Μουρίκη (Σμαράγδα Καρύδη) καθαρίστρια και μητέρα τριών παιδιών να κάνει (χωρίς να το καταλάβει) τον εαυτό της απαραίτητο στις έρευνες της αστυνομίας. Το πολύ υψηλό IQ της τη βοηθούν να "βλέπει" πράγματα που οι άλλοι δεν βλέπουν.

Σμαράγδα Καρύδη: "Στην αρχή δεν με ήθελαν καθόλου στο 'Παρά Πέντε', ειδικά ο Μιχάλης Μαρίνος"

Στο τμήμα τη "χρεώνεται" ο υπαστυνόμος Αργύρης Καλατζής (Νίκος Κουρής), ένας τυπολάτρης αστυνομικός που δεν μπορεί να δεχτεί τίποτα πέρα από την πεπατημένη. Οι δρόμοι τους συναντήθηκαν και η σύμπραξή τους απολαυστικότατη.

{https://www.instagram.com/p/CqQ4jWZs3bD/}

Η Σμαράγδα Καρύδη (η οποία, μάλιστα, έγινε ginger για τον ρόλο αυτό) και ο Νίκος Κουρής δείχνουν να απολαμβάνουν ιδιαίτερα τη συνεργασία τους πίσω από τις κάμερες αλλά και το αποτέλεσμα επί της οθόνης. Δηλώνουν, δε, σχεδόν συγκινημένοι από την ανταπόκριση του κοινού στη δουλειά τους και έστειλαν ένα μεγάλο "Ευχαριστώ" μέσω social media. Ακούστε τους στο παρακάτω βίντεο.

{https://www.instagram.com/p/CqVQrsYKN7c/}

Σάκης Τανιμανίδης - Γιώργος Μαυρίδης ξανά μαζί: Ο Ronaldo, ο Messi και το World Party

Εμείς πα΄ντως, μετράμε ήδη αντίστροφα μέχρι την επόμενη Κυριακή.

Η δυναμική πρεμιέρα έγινε με διπλό επεισόδιο και τέτοιο θα είναι και αυτό της ερχόμενης Κυριακής.

Σε κάθε επεισόδιο θα έχουμε και guest εμφανίσεις ηθοποιών που θα συζητηθούν. Στο πρώτο επεισόδιο, για παράδειγμα, γνωρίσαμε την Όλγα Μιχαλοπούλου, αδελφή της Χρύσας Μιχαλοπούλου και στο τρίτο θα δούμε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ σε μια σπάνια εμφάνιση, όπως και την Αλεξάνδρα Ούστα, μεταξύ άλλων.

Ιδού και το χορταστικό trailer για μια πρώτη γεύση.

{https://www.youtube.com/watch?v=lUnq3IOZtDY&ab_channel=StarTvGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 28.03.2023 - 17:42