GNTM: Η Αλεξία είναι η φετινή νικήτρια στον, ίσως, πιο... τζούφιο τελικό ever - Η απαστράπτουσα Καγιά και η απούσα Χατζηπαντελή

24.12.2022
GNTM: Η Αλεξία είναι η φετινή νικήτρια στον, ίσως, πιο... τζούφιο τελικό ever - Η απαστράπτουσα Καγιά και η απούσα Χατζηπαντελή
Τελείωσε και μεγάλη του GNTM 5 με τα προγνωστικά να επιβεβαιώνονται και την Αλεξία (ή Αλέξια, όπως τονίζει στο Instagram της) Τράικο να παίρνει τα 50.000€ και τα υπόλοιπα δώρα. Τα είδαμε όλα χθες βράδυ (μέχρι και τη Μαρίτα σε link από το σπίτι της λόγω Covid) όμως δεν τα ακούσαμε. Ο κόσμος γκρίνιαξε για τον πολύ κακό -ομολογουμένως- ήχο και για το υπεβολικό ρετούς στις φωτογραφίες μίας φιναλίστ, ενώ η Σοφία Χατζηπαντελή έλαμψε δια της απουσίας της.

Ο μεγάλος τελικός σε δύο μέρη χθες, με το live κομμάτι να ξεκινά λίγο πιο νωρίς από άλλες φορές. Στο πρώτο μερος είχαμε την τελευταία δοκιμασία όπου επιστρατεύτηκε ο περσινός νικητής, Ηρακλής Τσουζίνοφ έστω και στο video wall... Οι τρεις φιναλίστ, Αλεξία, Βικτώρια και Μαρίτα πόζαραν με εντυπωσιακές, λευκές δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη και έβαλαν τελεία στις προσπάθειές τους, αφήνοντας κριτές και κοινό να αποφασίσουν.

Στο ζωντανό κομμάτι της βραδιάς τις εντυπώσεις κέρδισε χωρίς αμφιβολία η Βίκυ Καγιά, η οποία εμφανίστηκε με μια κατακόκκινη custom made δημιουργία Vrettos Vrettakos!

Στο πλατό επέστρεψαν και τα κορίτσια (αν και όχι όλα) που πέρασαν από το σπίτι του GNTM με πρώτη και καλύτερη την Coty, η οποία εμφανίστηκε πανευτυχής και πολύ διαφορετική στο στυλ.

Στο διαγωνιστικό κομμάτι, τα κορίτσια τερμάτισαν με πολύ κοντινές βαθμολογίες από τους κριτές. Συγκεκριμένα, η Μαρίτα συγκέντρωσε 77 βαθμούς, όσους και η Αλεξία, ενώ η Βικτώρια (η οποία οφείλουμε να υπογραμμίσουμε ότι όλη τη βραδιά, εκτός ελάχιστων στιγμών, έδειχνε σαστισμένη και κάπως "εκτός πραγματικότητας", παρότι πολύ όμορφη, όπως πάντα), συγκέντρωσε 78 βαθμούς.

Το κοινό, όμως, είχε τον τελικό λόγο. Και το κοινό διάλεξε την Αλεξία!

Η 19χρονη καλλονή με καταγωγή από την Αλβανία εμφανίστηκε με απίθανη σιγουριά από την πρώτη μέρα των auditions και έφτασε μέχρι τη νίκη με τον ίδιο τρόπο, κερδίζοντας τελικά το χρηματικό έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ, ένα αυτοκίνητο, κοσμήματα αξίας 20 χιλιάδων ευρώ, μία υποτροφία διετούς φοίτησης σε ιδιωτικό ΙΕΚ στον χώρο της μόδας και συμβόλαιο με γνωστό beauty brand ενώ, για την ιστορία, συμβόλαιο με πρακτορείο μοντελων στο εξωτερικό δεν υπήρξε φέτος.

Στον απόηχο των χειροκροτημάτων, βέβαια, η γκρίνια για τον πολύ κακό ήχο που σε μεγάλο μέρος του τελικού είχε τη μουσική να καλύπτει τα λόγια των κριτών και για το υπερβολικό ρετούς που φαίνεται να είχαν υποστεί οι λήψεις της Μαρίτας!

Έστω... Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν πια. Όπως και η υπερπροσπάθεια που έκανε η Βίκυ Καγιά για δώσει ζωντάνια σε μια τελείως άνευρη βραδιά (ακολουθώντας το feeling όλου του κύκλου, βέβαια) που δεν έσωσε ούτε η ομορφιά της Mary Vitinaros! Όσο για τη Σοφία Χατζηπαντελή; Η εκκεντρική καλλονή έλαμψε δια της απουσίας της καθώς παρότι την είδαμε στο πρώτο μέρος του ημιτελικού και στα βίντεο που έπαιξαν από την πορεία του παιχνιδιού, στη μεγάλη βραδιά του διαγωνισμού δεν εμφανίστηκε καθόλου (ούτε και ως αναφορά στο Instagram της, BTW)

Έστω...

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο η αυλαία για τον πέμπτο κύκλο του GNTM έπεσε χθες βράδυ, όμως το μέλλον του διαγράφεται αβέβαιο γιατί τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, σίγουρα, προβληματίζουν την παραγωγή.

Σε δεύτερο χρόνο αυτά, όμως... Προς το παρόν, συγχαρητήρια στην Αλεξία και καλές γιορτές.