GNTM: Το ατύχημα που κράτησε την Coty εκτός τριάδας - Ο μεγάλος τελικός την Παρασκευή

22.12.2022
GNTM: Το ατύχημα που κράτησε την Coty εκτός τριάδας - Ο μεγάλος τελικός την Παρασκευή
Με μεγάλη ανατροπή ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος του φετινού τελικού του GNTM με το μεγάλο φαβορί να μένει "εκτός" λόγω ατυχήματος! Στην κρίση του κοινού, τελικά, η Αλεξία, η Βικτώρια και η Μαρίτα.

Σε ένα έκτακτο επεισόδιο της Τετάρτης η μοίρα στάθηκε άδικη απέναντι στην Coty, η οποία, ήταν χωρίς αμφιβολία, το μεγάλο φαβορί της φετινής σεζόν για το Greece's Next Top Model. Στη δοκιμασία της πασαρέλας, όπου δοκιμάστηκαν τα τέσσερα κορίτσια, η Coty, η οποία, προφανώς δεν έχει εξοικείωση με τα ψηλά τακούνια, "γύρισε" το πόδι της και έπεσε κάτω με την έκφραση του πόνου να μαρτυρά ξεκάθαρα ότι κάτι άσχημο είχε συμβεί.

Μονόδρομος η αποχώρηση της κοπέλας από το παιχνίδι, άρα, η τριάδα του δεύτερου μέρους του τελικού είχε ήδη κριθεί, με την ίδια να υποστηρίζει ότι "έκανε δώρο" στις άλλες τρεις υποψήφιες καθώς εκείνη ήταν ξεκάθαρα η νικήτρια.

«Τα πράγματα δεν πήγαν όπως ακριβώς τα είχαμε σχεδιάσει, οπότε που καταλήγουμε. Είναι καλό να σχεδιάζουμε; Είναι καλό να κάνουμε όνειρα; Να βάζουμε στόχους;", Αναρωτιέται η Coty, για να απαντήσει μόνη της καταφατικά τονίζοντας ότι εκείνης της έχει κολλήσει πως δεν έχει σημασία να είσαι πρώτη. "Τι θα πει το νούμερο ένα; Ποιος αποφασίζει ότι είσαι το νούμερο ένα και τι διαφορά έχεις από το νούμερο δύο.Δεν μου αρέσουν τα νούμερα και αυτό φάνηκε στην πράξη", λέει μιλώντας στην κάμερα.

Αλεξία, Βικτώρια και Μαρίτα στον τελικό, λοιπόν και η ψηφοφορία "τρέχει" ακόμη, με τα προγνωστικά να θέλουν νικήτρια την εντυπωσιακή κοκκινομάλα του διαγωνισμού.