Maestro: Το επεισόδιο της Μαρίας Καβογιάννη ανήκει και στη Χαρούλα Αλεξίου - Το Twitter αποθέωσε, δικαίως, και τον Γιάννη Τσορτέκη

11.11.2022
Maestro: Το επεισόδιο της Μαρίας Καβογιάννη ανήκει και στη Χαρούλα Αλεξίου - Το Twitter αποθέωσε, δικαίως, και τον Γιάννη Τσορτέκη
Την ιστορία της Μαρίας παρακολουθήσαμε στο χθεσινό, τέταρτο επεισόδιο της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και, όπως ήταν αναμενόμενο, η Μαρία Καβογιάννη, που την ενσαρκώνει με αριστουργηματικό τρόπο, συγκλόνισε τα πλήθη -δεν ήταν, όμως, η μόνη!

Με μια αίσθηση από "Πολίτικη Κουζίνα" καθώς όλα όσα αφηγούνταν είχαν ως background το φαγητό, η Μαρία της Μαρίας Καβογιάννη μοιράστηκε την ιστορία της με το τηλεοπτικό κοινό και καθήλωσε, ακόμη μία φορά, με την ερμηνεία της.

Ο τρόπος με τον οποίο περιέγραφε τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις εμπειρίες της έφερε τη δημοφιλή ηθοποιό ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στις καρδιές των τηλεθεατών που ένιωσαν στο πετσί τους τον πόλεμο που δίνει καθημερικά -η ίδια, αλλά και, δυστυχώς, πολλές ακόμη γυναίκες σε όλο τον κόσμο- με το "θεριό". Η γυναίκα της διπλανής πόρτας, της οποίας, βέβαια, έχουμε δει και τα σημάδια στο πρόσωπο και το σώμα. Σε πάμπολλες ακόμη περιπτώσεις, αυτό δεν γίνεται και το δράμα που ζουν συγκαλύπτεται με ακόμη πιο φρικιαστικό τρόπο.

Στο πρόσωπο της Μαρίας Καβογιάννη βλέπουμε όλες τις γυναίκες που υφίστανται ενδοοικογενειακή βία και έχοντας αποδεχτεί τη μοίρα τους δεν βρίσκουν τρόπο να αντιδράσουν -μέχρι να ξεχειλίσει το ποτήρι όμως, γιατί, κάποια στιγμή, ξεχειλίζει.

Οι χρήστες του Twitter αποθέωσαν τη Μαρία Καβογιάννη ακόμη μια φορά με αμέτρητα σχόλια σαν τα παρακάτω:

Η Μαρία Καβογιάννη, όμως δεν ήταν η μόνη που γνώρισε τον δημόσιο θαυμασμό για την ερμηνεία της. Ο Γιάννης Τσορτέκης είναι ο ηθοποιός που έχει αναλάβει τον πιο μισητό ρόλο της σειράς και είναι τεράστια επιτυχία του τη στιγμή που όλοι τον σιχαίνονται (και λίγα λέμε) ως Χαράλαμπο να τον αποθεώνουν ως Γιάννη για τον συγκλονιστικό τρόπο με τον οποίο τα καταφέρνει.

Φέτος, εκτός από το Maestro, τον εξαιρετικό ηθοποιό, Γιάννη Τσορτέκη, απολαμβάνουμε και στη σειρά του Alpha "Αυτή η νύχτα μένει", όπου ερμηνεύει τον Γιώργη (ναι, ο ίδιος είναι, αν δεν το έχετε αντιληφθεί μέχρι τώρα) έναν ρόλο που, αντίθετα με τον Χαράλαμπο, έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό.

Ο ίδιος ο ηθοποιός, πάντως, μιλώντας πρόσφατα για τον ρόλο που του ανέθεσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε πως διαβάζοντας το σενάριο την πρώτη φορά, βρέθηκε αντιμέτωπος με κάτι το οποίο του προκάλεσε σωματικά συμπτώματα. "Ταράχτηκα τόσο πολύ που είπα στον Χριστόφορο ότι δεν μπορώ να το κάνω. Ότι δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω", είπε συγκεκριμένα όπως παρά τις άπειρες δικαιολογίες που έψαξε να βρει για να το αποφύγει, η επιμονή του Παπακαλιάτη ("Ήθελε εμένα οπωσδήποτε") τον έπεισε.

Με τεράστια δυσκολία, όπως μπορεί να φανταστεί κανείς γυρίζονται αυτές οι σκηνές έντονης, ωμής βίας, όμως το απότεσμα έχει απήχηση:

Τέλος, δεν μπορεί να μη γίνει, ακόμη μία φορά, αναφορά στην απερίγραπτη Χαρούλα Αλεξίου. Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού έχει ξεδιπλώσει ένα ακόμη ταλέντο που έχει αφήσει άφωνους όλους τους θαυμαστές της. Η Χαρούλα Αλεξίου είναι μια εξαιρετική ηθοποιός και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης της έχει δώσει απίθανες ατάκες και σκηνές τις οποίες έχει απογειώσει, χωρίς καμία αμφιβολία. Προσυπογράφουμε τα όσα γράφονται στο Twitter, λοιπόν, με το χέρι στην καρδιά: "Χαρούλα Αλεξίου, είσαι είδωλο".

Ενα αναμονή του επόμενου επεισοδίου που, όπως φαίνεται, θα είναι το επεισόδιο του Φάνη, ιδού μια μικρή γεύση από το trailer και μετράμε ήδη αντίστροφα.

Ζωή Κίττα